Γ’ Εθνική: Μεγάλα παιχνίδια στο φινάλε του 2019

Ποδόσφαιρο
Γ’ Εθνική: Μεγάλα παιχνίδια στο φινάλε του 2019

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ομάδες του κρητικού ομίλου της Γ’ Εθνικής θέλουν να κλείσουν με χαμόγελα το 2019…

Η 14η και τελευταία αγωνιστική του 2019 στον κρητικό όμιλο της Γ' Εθνικής διεξάγεται σήμερα με μεγάλα παιχνίδια και τις ομάδες να θέλουν τους βαθμούς για να κάνουν καλά Χριστούγεννα και να κλείσουν με χαμόγελα τη χρονιά, ανανεώνοντας το ραντεβού τους στη συνέχεια για το 2020. Η πρωτοπόρος Επισκοπή έχει ρεπό και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται από εκεί και κάτω, με τέσσερα κρίσιμα παιχνίδια.

Το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε Πόρο και Ηρόδοτο θα γίνει στο Μαρτινέγκο, με τους γηπεδούχους να είναι πολύ φορμαρισμένοι ενώ η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού θέλει το «διπλό» για να πλησιάσει την Επισκοπή. Στις Αρχάνες ο Γιούχτας που είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μετράει ένα σπουδαίο αήττητο σερί θα φιλοξενήσει το ΣΥΝΚΑ.

Ο ΠΟΑ πάει στη Σοχώρα για να παίξει με τον Ρεθυμνιακό, στη μάχη για βαθμούς που θα δώσουν ανάσα, ενώ επίσης κρίσιμο είναι το παιχνίδι στα Καθιανά μεταξύ Πανακρωτηριακού και ΑΟΑΝ, στη μάχη για την διεκδίκηση της 4ης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ και απαλάσσει από τις… περιπέτειες των πλέι άουτ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής είναι:

Σήμερα (ώρα 15:00)

*Ρεθυμνιακός-ΠΟΑ (γηπ. Σοχώρας): Κουκουράκης, Μαυρεδάκης, Κολοκοτρώνης (Χανίων), παρ: Πνευματικάκης (Λασιθίου).

*Γιούχτας-ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (γηπ. Αρχανών): Ταμπουρατζής, Φραγκιαδάκης (Λασιθίου), Σκούτας (Χαλκιδικής), παρ: Δελήμπασης (Ρεθύμνου).

*Πανακρωτηριακός-ΑΟΑΝ (γηπ. Καθιανών): Μαυραντωνάκης Ν., Μαυραντωνάκης Α., Ελευθεράκης (Ηρακλείου), παρ: Χριστοδουλάκης (Ρεθύμνου).

*Πόρος-Ηρόδοτος (γηπ. Μαρτινέγκο): Βασάκης, Δασκαλάκης Α., Σφακιανάκης Δ. (Ηρακλείου), παρ: Τριανταφύλλου (Χανίων).

*ΡΕΠΟ: Επισκοπή 

H βαθμολογία

  1. Επισκοπή 30
  2. Ηρόδοτος 21
  3. Γιούχτας 21
  4. Πανακρωτηριακός 16
  5. ΑΟΑΝ 13
  6. Ρεθυμνιακός 12
  7. ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 11
  8. ΠΟΑ 11
  9. Πόρος 8
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News