Γ Εθνική

O Βασάκης διαιτητής στη μάχη Πόρου-Ηροδότου

Πολύ σημαντική αναμέτρηση το απόγευμα της Κυριακής στο Μαρτινέγκο με ηρακλειώτικη διαιτησία

Σε άλλη μια ηρακλειώτικη μονομαχία στον κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής, η διαιτησία θα είναι από την ΕΠΣ Ηρακλείου. Αυτή την φορά διαιτητής στο παιχνίδι Πόρος-Ηρόδοτος που θα γίνει στο Μαρτινέγκο ορίστηκε ο Γιώργος Βασάκης με βοηθούς τον Αντώνη Δασκαλάκη και τον Δημήτρη Σφακιανάκη.

Επίσης τριάδα με άρωμα Ηρακλείου ορίστηκε και στο Πανακρωτηριακός-ΑΟΑΝ. Διαιτητής θα είναι ο Νίκος Μαυραντωνάκης (που έχει πάρει μεταγραφή στην ΕΠΣ Χίου) και βοηθοί του ο Αντώνης Μαυραντωνάκης και ο Σταύρος Ελευθεράκης. Ο Κουκουράκης (Χανίων) ορίστηκε στο κρίσιμο ματς του ΠΟΑ στη Σοχώρα με τον Ρεθυμνιακό ενώ στις Αρχάνες στο Γιούχτας-ΣΥΝΚΑ θα «σφυρίξει» ο Ταμπουρατζής (Λασιθίου).

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής που θα είναι και οι τελευταίοι για το 2019, καθώς η επόμενη 15η αγωνιστική έχει οριστεί για τις 5 Ιανουαρίου 2020:

Κυριακή 15/12 (ώρα έναρξης 15:00)

*Ρεθυμνιακός-ΠΟΑ (γηπ. Σοχώρας): Κουκουράκης, Μαυρεδάκης, Κολοκοτρώνης (Χανίων), παρ: Πνευματικάκης (Λασιθίου).

*Γιούχτας-ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (γηπ. Αρχανών): Ταμπουρατζής, Φραγκιαδάκης (Λασιθίου), Σκούτας (Χαλκιδικής), παρ: Δελήμπασης (Ρεθύμνου).

*Πανακρωτηριακός-ΑΟΑΝ (γηπ. Καθιανών): Μαυραντωνάκης Ν., Μαυραντωνάκης Α., Ελευθεράκης (Ηρακλείου), παρ: Χριστοδουλάκης (Ρεθύμνου).

*Πόρος-Ηρόδοτος (γηπ. Μαρτινέγκο): Βασάκης, Δασκαλάκης Α., Σφακιανάκης Δ. (Ηρακλείου), παρ: Τριανταφύλλου (Χανίων).

*ΡΕΠΟ: Επισκοπή

Σχόλια