Γ’ Εθνική: Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Καρβελάς

Ποδόσφαιρο
Γ’ Εθνική: Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Καρβελάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ακραίος αμυντικός του Πόρου υποβλήθηκε σε απόλυτα επιτυχημένη επέμβαση στον μηνίσκο

Ο Άγγελος Καρβελάς ήταν άτυχος πριν λίγες αγωνιστικές, καθώς στο παιχνίδι του Πόρου στα Καθιανά με τον Πανακρωτηριακό υπέστη ρήξη μηνίσκου.

Ήταν ένας σοβαρός τραυματισμός για τον ακραίο αμυντικό της ομάδας του Ηρακλείου που έχρηζε χειρουργικής επέμβασης και σήμερα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.  

Την επέμβαση πραγματοποίησαν ο χειρούργος ορθοπαιδικός Γιώργος Στεφανουδάκης με τον  ορθοπαιδικό Νίκο Δεσποτάκη,  στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και υπολογίζεται ότι ο παίκτης του Πόρου, στον οποίο έγινε παράλληλα και καθαρισμός στο γόνατό του, θα επιστρέψει σε περίπου ένα μήνα και πάλι στην αγωνιστική δράση. Ο Α.Ο. Πόρος ευχαριστεί θερμά τους κ.κ. Στεφανουδάκη, Δεσποτάκη για την τεράστια συμβολή τους στην άκρως επιτυχημένη επέμβαση, και εύχεται στον Άγγελο σιδερένιος και σύντομα και πάλι κοντά στην ομάδα. Σε δήλωσή του ο 24χρονος ποδοσφαιριστής ανέφερε τα εξής:

"Ευχαριστώ από καρδιάς τους κ.κ. Γιώργο Στεφανουδακη, Νίκο Δεσποτάκη που μου έκαναν με απόλυτη επιτυχία της επέμβαση, τον Γιώργο Αρβανίτη ο οποίος ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή και φυσικά τον πρόεδρο Γιάννη Ασσαργιωτάκη που ανέλαβε πλήρως όλο το κόστος της επέμβασης. Ανυπομονώ να αποκατασταθεί το πρόβλημά μου και να γυρίσω ακόμη πιο δυνατός να βοηθήσω τον Πόρο να πετύχει τους στόχους του".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News