Πίτσος: "Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου"

Ποδόσφαιρο
Πίτσος: "Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μυαλό του Γιούχτα στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ανεβασμένο Πόρο στο Μαρτινέγκο

Μετά το ρεπό της Τετάρτης και την ευκαιρία να πάρει ανάσες, ο Γιούχτας επιστρέφει αυτή την Κυριακή σε ρυθμούς πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας στις 15:00 στο Μαρτινέγκο τον Πόρο, στο ηρακλειώτικο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Ο Γιούχτας προέρχεται από τρεις σερί νίκες με Πανακρωτηριακό, Ρεθυμνιακό και ΑΟΑΝ και βρίσκεται σταθερά στο γκρουπ των πλέι οφ, θέλοντας άλλο ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα τον εδραιώσει εκεί. Για το προσεχές παιχνίδι υπάρχουν οι απουσίες των τιμωρημένων Πλουσή και Μπαλντοβαλίεφ και των τραυματιών Κασσωτάκη και Σταθόγλου. Στον αντίποδα, εξέτισαν την τιμωρία τους και επιστρέφουν στην διάθεση του Μηνά Πίτσου οι Ραπτάκης και Μπάιριτς. Σε δήλωσή του ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης στο Μαρτινέγκο, ο Μηνάς Πίτσος ανέφερε τα εξής:

«Σίγουρα θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλα τα ηρακλειώτικα ντέρμπι και το είδαμε στο μεταξύ μας παιχνίδι στον α’ γύρο στις Αρχάνες. Φαβορί σε αυτά τα τοπικά ντέρμπι δεν υπάρχουν. Είχα την δυνατότητα να παρακολουθήσω την Τετάρτη το παιχνίδι ΠΟΑ-Πόρος στο Ατσαλένιο, όπου ο Πόρος έβγαλε αρκετά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, ήταν μια ομάδα συγκεντρωμένη σε όλο το παιχνίδι και σίγουρα η πρώτη νίκη που έψαχνε καιρό, θα του δώσει καλή ψυχολογία. Ο νέος προπονητής του Πόρου ο Μανόλης Σουτζής είναι πολύ αξιόλογος και σίγουρα θα δώσει αρκετά πράγματα στην προσπάθεια που κάνουν για ανάκαμψη.

Όσον αφορά τον Γιούχτα, θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία των προηγούμενων αγωνιστικών. Αυτό είναι για εμάς το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να περνάμε από δύσκολες έδρες, όπως ήταν φέτος αυτές των Μουρνιών, της Σοχώρας και του Αγίου Νικολάου. Για άλλη μια αγωνιστική υπάρχουν σημαντικές απουσίες αλλά και πάλι θέλω να εκφράσω την απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, που όποτε κληθούν να αγωνιστούν και από οποιαδήποτε θέση στην ομάδα κληθούν να βοηθήσουν, δίνουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News