Ηρόδοτος-Επισκοπή: Οι δηλώσεις Σουργιά και Βέλιτς

Ποδόσφαιρο
Ηρόδοτος-Επισκοπή: Οι δηλώσεις Σουργιά και Βέλιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντικές τοποθετήσεις από τους δύο προπονητές μετά το ισόπαλο 2-2 στο ντέρμπι κορυφής της Γ’ Εθνικής

Το ντέρμπι κορυφής Ηρόδοτος-Επισκοπή μαγνήτισε το Σάββατο τα βλέμματα στην Γ’ Εθνική ενώ και η εξέλιξη ήταν συναρπαστική, με την Επισκοπή να προηγείται 0-2 και τον Ηρόδοτο να ισοφαρίζει 2-2. Μετά τη λήξη του ντέρμπι στη Νέα Αλικαρνασσό, ήταν σημαντικές οι τοποθετήσεις των δυο προπονητών.

Ο Νίκος Σουργιάς γα τον Ηρόδοτο στάθηκε στην ψυχή που κατέθεσε η ομάδα του στο β’ ημίχρονο ενώ ο Γιάσμινκο Βέλιτς για την Επισκοπή είπε ότι η ομάδα του «δεν πέρασε το τεστ πρωταθλητισμού. Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο τεχνικών:

Νίκος Σουργιάς: "Παρά την υπεροχή της Επισκοπής στο πρώτο μέρος δεν δεχτήκαμε πολλές ευκαιρίες. Είχαμε τη φάση για να ισοφαρίσουμε και στην επόμενη φάση έγινε το 0-2. Είπαμε στο ημίχρονο πως πρέπει να καταθέσουμε ψυχή. Αυτό κάναμε. Γυρίσαμε το ματς και είχαμε τη φάση να πάρουμε και το παιχνίδι. Τα παιδιά μπήκαν στα αποδυτήρια και ήταν στεναχωρημένα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια! Το δεύτερο ημίχρονο να γίνει οδηγός μας. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και πρέπει να τις διαχειριστούμε. Περάσαμε ένα εικοσαημερο μακριά από το γήπεδο μας και μας επηρέασε. Επίσης σε αυτό το ματς και στο προηγούμενο είχαμε τέσσερις σημαντικές απουσίες"...

Γιάσμινκο Βέλιτς: "Σίγουρα είμαστε στεναχωρημένοι για την εξέλιξη του αγώνα. Κάναμε καταπληκτικό πρώτο μέρος όπου είμαστε κυρίαρχοι και θα μπορούσαμε να κάνουμε μεγαλύτερο το σκορ και από το 0-2. Δώσαμε δικαιώματα ενώ υπήρχε και μια πίεση στον διαιτητή ο οποίος άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο αυτό δεν είναι δικαιολογία. Δώσαμε δικαιώματα και κινδυνέψαμε ακόμα και να χάσουμε ένα δικό μας παιχνίδι...Ενδεχομένως πιστέψαμε πως είχε τελειώσει πρόωρα το ματς. Ωστόσο είχαμε προειδοποιήσει τους ποδοσφαιριστές. Το παιχνίδι ήταν τεστ πρωταθλητισμού και δεν το περάσαμε..."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News