Γ Εθνική

Ηρόδοτος-Επισκοπή: «Κανένα επεισόδιο με Αυγενάκη»

Η παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού στη Νέα Αλικαρνασσό και το δημοσίευμα… περί «πεσίματος»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης βρέθηκε σήμερα στη Νέα Αλικαρνασσό και είδε ένα μέρος από το παιχνίδι του Ηροδότου με την Επισκοπή.

Ο κ. Αυγενάκης πήγε στο γήπεδο περίπου στα μισά του β’ ημιχρόνου και σίγουρα τράβηξε πάνω του τα βλέμματα. Ωστόσο υπήρξε ένα δημοσίευμα αθηναϊκής ιστοσελίδας για φραστικό επεισόδιο με οπαδούς του Ηροδότου. Ασφαλώς και δεν συνέβη τίποτα ενώ πήραν θέση με κοινή ανακοίνωσή τους Ηρόδοτος και Επισκοπή. Στη φωτογραφία που δημοσεύει το Neakriti.gr ο κ. Αυγενάκης συνομιλεί μετά το τέλος του αγώνα με ανθρώπους του Ηροδότου και της Επισκοπής καθώς και το ματς ολοκληρώθηκε σε πολύ ήρεμο κλίμα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η κοινή ανακοίνωση των δύο ομάδων αναφέρει τα εξής:

«Με έκπληξη διαβάσαμε δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας περί "φραστικών επεισοδίων" και "πεσίματος" στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του σήμερα, στον μεταξύ μας αγώνα στο γήπεδο του Ηροδότου στην Αλικαρνασσό.

Πρόκειται περί μυθευμάτων. Δεν συνέβη απολύτως τίποτα από αυτά που περιγράφονται, το αντίθετο μάλιστα. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ο Λευτέρης, συντοπίτης μας και καλός μας φίλος, είναι πάντοτε καλοδεχούμενος στα γήπεδα, στα χωριά μας και έτυχε της φιλοξενίας και της αποδοχής όλων όσων ήταν στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού, αλλά και όλων των μελών και των δυο διοικήσεων μας.

Οι πρόεδροι των Ηροδότου και Επισκοπής»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια