Σούπερ ντέρμπι κορυφής στη Νέα Αλικαρνασσό

Ποδόσφαιρο
Σούπερ ντέρμπι κορυφής στη Νέα Αλικαρνασσό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεσπόζει το Ηρόδοτος-Επισκοπή στα παιχνίδια της Γ' Εθνικής που γίνονται σήμερα στις 15:00

Ραντεβού στα γήπεδα δίνουν σήμερα οι ομάδες της Γ' Εθνικής, με την διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής στον 8ο Όμιλο κι έτσι ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος. Όλα τα βλέμματα στρέφονται στην Νέα Αλικαρνασσό, με τον Ηρόδοτο να υποδέχεται την Επισκοπή στο σούπερ ντέρμπι κορυφής.

Ο Ηρόδοτος βρίσκεται στο -4 από την Επισκοπή και μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα, θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να πλησιάσει στην πρώτη θέση. Σε αντίθετη περίπτωση οι Ρεθυμνιώτες θα είναι αυτοί που θα κλείσουν με πολλά χαμόγελα τον α' γύρο.

Παράλληλα, υπάρχει και χανιώτικο ντέρμπι στο πρόγραμμα, με τον Πανακρωτηριακό να παίζει στα Καθιανά με το ΣΥΝΚΑ.

Στο Μαρτινέγκο γίνεται ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τον Πόρο απέναντι στον ΑΟΑΝ, ένα παιχνίδι που είναι «ζωής και θανάτου» για την ομάδα του Μανόλη Σουτζή, η οποία υποδέχτηκε με μεγάλη ικανοποίηση την απόφαση του Αλμυρού να μην κάνει ένσταση στο μεταξύ τους παιχνίδι Κυπέλλου, γεγονός που θα κόστιζε τρεις βαθμούς και θα ήταν καταδικαστικό.

Στη Σοχώρα ο Γιούχτας με πολύ καλή ψυχολογία αντιμετωπίζει τον σκληροτράχηλο Ρεθυμνιακό, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, όπου ο Μηνάς Πίτσος δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο Μπάιριτς και τον τραυματία Σταθόγλου. Ρεπό έχει ο ΠΟΑ, που θα δώσει το πρωί φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον ΟΦΗ στο ΒΑΚ. Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα στην Γ' Εθνική:

Σήμερα (15:00)

*Πόρος-ΑΟΑΝ (γηπ. Μαρτινέγκο): Κουκουράκης, Κολοκοτρώνης, Μαυρεδάκης (Χανίων), παρ: Βαμβακίδης (Ρεθύμνου).

*Πανακρωτηριακός-ΣΥΝΚΑ (γηπ. Καθιανών): Κρασαγάκης, Ελευθεράκης, Δρακουλάκης (Ηρακλείου), παρ: Δοκιμάκης (Χανίων).

*Ρεθυμνιακός-Γιούχτας (γηπ. Σοχώρας): Σωτηριάδης (Λασιθίου), Σκούτας (Χαλκιδικής), Φραγκιαδάκης (Λασιθίου), παρ: Δεδότσης (Χανίων)

*Ηρόδοτος-Επισκοπή (γηπ. Ν.Αλικαρνασσού): Περράκης (Αθηνών), Κομισοπούλου, Αναστασάκης (Χανίων), παρ: Παπαδάκης (Λασιθίου).

*Ρεπό: ΠΟΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News