Η αντρίκια συγνώμη του Σκύβαλου!

Ποδόσφαιρο
Η αντρίκια συγνώμη του Σκύβαλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το θέμα με τις μπάλες στο Ατσαλένιο, η παραδοχή του προπονητή και η φράση «αυτό σε τιμά» από τον Σουργιά

Το παιχνίδι στο Ατσαλένιο ανάμεσα στον ΠΟΑ και τον Ηρόδοτο ολοκληρώθηκε με πολύ έντονα συναισθήματα εκατέρωθεν ενώ δεν έλειψαν και τα νεύρα που ευτυχώς δεν πήραν έκταση.

Ωστόσο στον Ηρόδοτο ήταν οργισμένοι με τη συμπεριφορά κάποιου ανεγκέφαλου από την κερκίδα που πέταξε μπάλες στον αγωνιστικό χώρο, κάτι βέβαιο που είναι ανεπίτρεπτο.

Ο προπονητής του Ηροδότου Νίκος Σουργιάς έκανε στη συνέντευξη Τύπου αναφορά στο γεγονός και τόνισε ότι έπρεπε ο διαιτητής να το διαχειριστεί καλύτερα και να κρατήσει περισσότερο χρόνο καθυστερήσεων, για να πάρει λίγο αργότερα το λόγο ο ομόλογός του στον ΠΟΑ, Μανόλης Σκύβαλος και να ζητήσει αντρίκια συγνώμη, λέγοντας:

«Επειδή δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου, θέλω να ζητήσω συγνώμη όχι μόνο στην ομάδα του Ηροδότου αλλά το να πετάγονται μπάλες στον αγωνιστικό χώρο μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω. Καταλαβαίνεται ότι αυτό δεν εκφράζει την οικογένεια του ΠΟΑ και αν υπάρχει κάποιος φίλαθλος που σκέφτεται κάπως διαφορετικά δεν μπορεί να ελεγχθεί αλλά από όσο πληροφορήθηκα του έγιναν συστάσεις. Θέλω λοιπόν να ζητήσω συγνώμη τόσο στον Νίκο, στην ομάδα του Ηροδότου και σε όλους εσάς που ασχολείστε με το ποδόσφαιρο».

Φεύγοντας οι προπονητές από τη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Σουργιάς γύρισε και έδωσε το χέρι στον συνάδελφό του, λέγοντάς του «αυτό που είπες σε τιμά».

Ήταν από τις πιο δυνατές στιγμές της χθεσινής αναμέτρησης και καλό θα ήταν τα λόγια των δύο προπονητών να παραδειγματίσουν όλους όσους διατηρούν «παλαιολιθικές» νοοτροπίες γύρω από το ποδόσφαιρο…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News