Γ Εθνική

Σουτζής: "Να βγάλουμε πάθος, διάθεση, τρέξιμο"

Αύριο το ντεμπούτο του νέου προπονητή Μανόλη Σουτζή κόντρα στον Ρεθυμνιακό στη Σοχώρα

"Να βγάλουμε πάθος, διάθεση, τρέξιμο στο Ρέθυμνο. Αν τα έχουμε αυτά μπορεί να πάρουμε κάποιο καλό αποτέλεσμα. Ευελπιστούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα" επισήμανε ο προπονητής του Πόρου Μανόλης Σουτζής, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στην αυριανή αναμέτρηση (15:00) με τον Ρεθυμνιακό στη Σοχώρα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση Σουτζή στην επίσημη σελίδα της ομάδας:

"Σίγουρα, η ομάδα μας είναι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση όπως ξέρετε κι εσείς. Εμείς πλέον αυτό που πρέπει να κοιτάμε είναι οι τρεις βαθμοί με οποιοδήποτε αντίπαλο παίζουμε. Θα πάμε να παίζουμε για τους τρεις βαθμούς. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής, παίζουμε απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Μία ομάδα που μπορεί να είναι νεοφώτιστη, μπορεί να φτιάχτηκε τελευταία στιγμή, αλλά επειδή την έχω δει σε δύο-τρία ματς είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Είναι μία ομάδα συνόλου, είναι μία ομάδα   που έχει πάρει νίκες, μέσα στην έδρα της είναι πάρα πολύ δυνατή.

Όμως εμείς εκεί που έχουμε έρθει στόχος μας είναι όχι μόνο στο Ρέθυμνο αλλά πάντα να πηγαίνουμε για τους τρεις βαθμούς. Αυτές τις τρεις μέρες που είμαι εδώ προσπάθησα να βάλω κάποια πράγματα. Σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Θεωρώ ότι δώσαμε πάρα πολύ βάρος στο ψυχολογικό κομμάτι. Δώσαμε βάρος στο τακτικό κομμάτι που θέλουμε κάποια πραγματάκια. Υπάρχει καλή ψυχολογία, υπήρχε πάρα πολύ μεγάλη διάθεση από τα παιδιά, υπήρχε όρεξη και αυτό μου άρεσε πάρα πολύ. Θα πάμε την Κυριακή στο Ρέθυμνο, αυτό που θέλω να δω από την ομάδα μου είναι να βγάλουμε διάθεση, πάθος, τρέξιμο και αν τα έχουμε αυτά μπορεί να πάρουμε κάποιο καλό αποτέλεσμα.  Ευελπιστούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια