Σουτζής: «Να φανώ αντάξιος της αγάπης που μου έδειξε ο Πόρος»

Ποδόσφαιρο
Σουτζής: «Να φανώ αντάξιος της αγάπης που μου έδειξε ο Πόρος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τη νέα συνεργασία και το πνεύμα μαχητικότητας μίλησε ο νέος προπονητής του Πόρου

Ο Μανόλης Σουτζής πραγματοποίησε ήδη την πρώτη του προπόνηση με τον Πόρο και έστειλε το μήνυμα ότι η ομάδα του θα πολεμήσει σε κάθε παιχνίδι.

Αναφορικά με την συμφωνία του με τον Πόρο, επεσήμανε ότι έπαιξε ρόλο το συναίσθημα και ο τρόπος που τον προσέγγισε το σωματείο, με τον ίδιο να θέλει αντάξιος της τόσο μεγάλης αγάπης που του έδειξαν. Αναλυτικά η πρώτη επίσημη τοποθέτηση του 47χρονου τεχνικού:

"Σίγουρα, ήρθαμε σε μία ομάδα η οποία θεωρώ ότι είναι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση βαθμολογικά. Ξέρουμε ότι έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο. Όμως έχουμε μάθει να δουλεύουμε στα δύσκολα. Έχουμε εμπιστοσύνη και στις δυνατότητες τις δικές μας και στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών. Θεωρώ η ομάδα έχει αδικήσει τον εαυτό της, την έχουν αδικήσει και κάποια αποτελέσματα. Όμως θεωρώ ότι με πολύ δουλειά, με πίστη, με διάθεση, μπορούμε να καταφέρουμε να πέτυχουμε το στόχο που έχουμε βάλει ως ομάδα.

Σίγουρα η ομάδα είναι σε πολύ δύσκολη θέση, αυτό το ξέραμε άλλωστε, όμως να είναι σίγουροι και οι φίλαθλοι και οι παράγοντες ότι αυτή η ομάδα κάθε Κυριακή, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα δίνουμε το 100%  Θα είναι μια ομάδα που θα πολεμάει το κάθε παιχνίδι και το κάθε λεπτό του αγώνα. Αν καταφέρουμε να το περάσουμε αυτό είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα. 

Εγώ αυτό που ζήτησα από τους ποδοσφαιριστές είναι το κεφάλι κάτω, δουλειά, η ψυχολογία τους ήταν λίγο πεσμένη, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και σε αυτό το κομμάτι πολύ βάρος, στο ψυχολογικό. Και μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος θα μπορέσουμε να δουλέψουμε, να δούμε και την ομάδα, να έχουμε μία πλήρη άποψη για το ρόστερ και από κει και πέρα να μπορέσουμε να κινηθούμε για να μπορέσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα, να βοηθήσουμε και αυτά τα παιδιά που είναι τώρα εδώ και να μπορέσουμε να φτάσουμε στο στόχο που έχουμε θέσει.

Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ, γιατί για μένα ήταν μια δύσκολη απόφαση να έρθω εδώ, και τον πρόεδρο προσωπικά και όλο το συμβούλιο, ακόμα και ποδοσφαιριστές, γιατί για να έρθω εδώ μέτρησε πάρα πολύ το συναίσθημα. Αυτό το πράγμα που έζησα αυτές τις δύο μέρες ήταν κάτι το ανεπανάληπτο και γι' αυτό κατά πολύ μεγάλο ποσοστό αποφάσισα να έρθω στην ομάδα του Πόρου. Και πιστεύω ότι θα μπορέσω να φανώ αντάξιος της τόσης μεγάλης αγάπης που μου δείξανε".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News