«Χρησιμοποιούν το όνομα του Ηροδότου»

Ποδόσφαιρο
«Χρησιμοποιούν το όνομα του Ηροδότου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοβαρές καταγγελίες για άτομα που ισχυρίζονται ότι ενεργούν για λογαριασμό του συλλόγου

Σε σοβαρές καταγγελίες προχωρά η διοίκηση του Ηροδότου για άτομα που ισχυρίζονται ότι ενεργούν για λογαριασμό του συλλόγου με οικονομικά ανταλλάγματα. Μάλιστα, παρακαλεί όποιον υποπέσει στην αντίληψή του τέτοια ενόχληση να επικοινωνήσει άμεσα με τους ανθρώπους του Ηροδότου για να προστατευτεί το σωματείο. Η έκτακτη ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

"Από καταγγελίες που περιήλθαν στην Διοίκηση Ηροδότου, υπάρχουν άτομα ή άτομο μη εξουσιοδοτημένα, που ισχυριζόμενοι ότι ενεργούν για λογαριασμό του συλλόγου, διαπραγματεύονται με επιχειρηματίες, τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων στο γήπεδο ή παροχή χορηγιών στην ομάδα και άλλες έκνομες ενέργειες, με οικονομικά ανταλλάγματα.

Στον βαθμό που οι καταγγελίες είναι ακριβείς , παρακαλούμε τους επιχειρηματίες ή φορείς που δέχθηκαν τέτοιου είδους ενόχληση από άτομα μη εξουσιοδοτημένα , να έλθουν σε επαφή με την Διοίκηση στο τηλ.6974771729 ή να προσέλθουν στα γραφεία του Ηροδότου.

Επίσης παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με την καταγγελία αυτή ας επικοινωνήσει με την διοίκηση του συλλόγου.

Ας προστατεύσουμε το σωματείο μας, αλλά και τους καλοπροαίρετους φίλους και φιλάθλους μας από τυχόν τέτοιου είδους συμπεριφορές".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News