Κατσαρός: «Παίζουμε για τον κόσμο μας»

Ποδόσφαιρο
Κατσαρός: «Παίζουμε για τον κόσμο μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αμυντικός του Ηροδότου Βασίλης Κατσαρός μιλά για την πορεία της ομάδας και τη δύναμη που της δίνουν οι οπαδοί της

Ο Βασίλης Κατσαρός αποτελεί ένα από τα νέα αποκτήματα του Ηροδότου, έχει δεθεί με την ομάδα και έχει αρπάξει από τα… μαλλιά τις ευκαιρίες που του έχει δώσει ο προπονητής του, Νίκος Σουργιάς.

Μιλώντας στην επίσημη σελίδα του Ηροδότου αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας, στο ματς που έρχεται με το ΣΥΝΚΑ και τη δύναμη που τους δίνουν οι οπαδοί τους. Αναλυτικά οι δηλώσεις Κατσαρού:

Για τη νίκη κόντρα στον Γιούχτα: «Ξέραμε ότι θα είχαμε δύσκολο έργο στις Αρχάνες. Παίζαμε σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε μία ομάδα με έμπειρους παίκτες. Ξέραμε που να την "χτυπήσουμε", καθώς είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν σκοράραμε. Στο δεύτερο, ηρεμήσαμε, είχαμε μεγαλύτερη συγκέντρωση και σκοράραμε. Κρατήσαμε το σκορ αν και ο αντίπαλος μας πίεσε στο τέλος. Πήραμε μία σημαντική νίκη».

Για το 5/5 του Ηροδότου στο ξεκίνημα: «Έχουμε κάνει μία καλή αρχή. Δεν θα πρέπει να... "γκρεμίσουμε" οτι έχουμε με κόπο "χτίσει". Το σερί είναι εύθραυστο και θέλει προσοχή η συνέχεια. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και όλες οι ομάδες μπορούν να σου κάνουν την... ζημιά. Κάθε ματς είναι επικίνδυνο. Εμείς θα τα δίνουμε όλα για την νίκη σε κάθε αγώνα».

Για το προσεχές ματς με το ΣΥΝΚΑ (03/11, 15.00): «Είναι μία καλή ομάδα. Δεν έχει σημασία η βαθμολογική της συγκομιδή. Έχει καλούς παίκτες. Εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον αγώνα και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την νίκη, όπως κάνουμε σε κάθε ματς».

Για τον ίδιο και την ομάδα: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το καλοκαίρι δεν ήξερα τι θα συναντούσα στην ομάδα, αλλά τώρα νιώθω οτι έκανα την καλύτερη επιλογή. Ο Ηρόδοτος είναι μία ιστορική ομάδα. Το κλίμα στην ομάδα είναι υπέροχο και όλα τα παιδιά είναι τέλειοι χαρακτήρες. Η διοίκηση με έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή. Και όσο βέβαια νικάει η ομάδα όλα είναι τέλεια. Οι φίλαθλοί μας είναι η δύναμή μας. Όπου και αν παίζουμε μας δίνουν... φτερά. Παίζουμε και γι΄αυτούς. Τους χρειαζόμαστε και στη συνέχεια, σε κάθε ματς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News