Από τον Λεβαδειακό στον Πόρο ο Λεονάρντο Σένκα!

Ποδόσφαιρο
Από τον Λεβαδειακό στον Πόρο ο Λεονάρντο Σένκα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο απόκτημα θα είναι ετοιμοπόλεμος από το μεθεπόμενο ματς με τον Πανακρωτηριακό

Μπορεί στον Πόρο να υπάρχει προβληματισμός για τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις όμως στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να βρει το δρόμο της.

Έτσι λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος του Οκτωβρίου, ανακοινώθηκε η απόκτηση του Λεονάρντο Σένκα, ο οποίος μάλιστα αγωνιζόταν στο Λεβαδειακό και είχε τρεις συμμετοχές στη Super League. O 22χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο, ξεκίνησε προπονήσεις και θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας από το μεθεπόμενο παιχνίδι με τον Πανακρωτηριακό στα Χανιά.

Ποιος είναι

Ο Λεονάρντο Σένκα γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 1997 στην Αλβανία κι έχει ύψος 1.73μ. Η φυσική του θέση είναι δημιουργικός – επιθετικός μέσος, ενώ μπορεί ν’ αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια στο δεξί αλλά και αριστερό “φτερό”. Είναι ντριπλαδόρος, πατάει περιοχή και γενικά μπορεί να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι. Τέλος Αυγούστου του 2016 υπέγραψε 5ετές επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό (προωθήθηκε από τους Νέους του συλλόγου στην πρώτη ομάδα) με τον οποίο κατέγραψε 3 συμμετοχές στη Super League τη σεζόν 2016-2017 και άλλες τόσες στο Κύπελλο Ελλάδος την ίδια σεζόν.

Το καλοκαίρι του 2017 δόθηκε δανεικός από τους Βοιωτούς στη Θήβα και πέρυσι στον Αμβρυσσέα Διστόμου (ομάδες Γ’ Εθνικής). Αρχές Οκτωβρίου ο παίκτης έλυσε τη συνεργασία του με τον Λεβαδειακό με τον Πόρο να τον κάνει δικό του ως ελεύθερο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News