Γειτονική μονομαχία Ηροδότου-Πόρου

Ποδόσφαιρο
Γειτονική μονομαχία Ηροδότου-Πόρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Ρεθυμνιακό ο ΠΟΑ εντός, στα Χανιά με ΣΥΝΚΑ ο Γιούχτας

Με την 5η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με τον κρητικό όμιλο να κρατά από το ξεκίνημά του αμείωτο το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου. Όπως επιβεβαιώνεται, όλα τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα και τα τοπικά ντέρμπι συνεχόμενα.

Αυτή την αγωνιστική ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ηροδότου με τον Πόρο στη Νέα Αλικαρνασσό. Οι γηπεδούχοι έκαναν το ρεπό τους την προηγούμενη αγωνιστική και τώρα θέλουν να επιστρέψουν με νίκη στους αγώνες και παράλληλα να ανέβουν ξανά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφού τώρα ρεπό έχει η πρωτοπόρος Επισκοπή. Ο Νίκος Σουργιάς δεν θα έχει στην διάθεσή του σε αυτό το παιχνίδι τους τιμωρημένους Αμαραντίδη και Αννιτσάκη από το ματς Κυπέλλου με την Δαμάστα, απέναντι στον Πόρο που ναι μεν προέρχεται από εντός έδρας ήττα από το ΣΥΝΚΑ αλλά πάει με αποφασιστικότητα στη Νέα Αλικαρνασσό.

Την ίδια ώρα στο Ατσαλένιο ο ΠΟΑ αντιμετωπίζει τον Ρεθυμνιακό, σε ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, καθώς είναι αφιερωμένο στην εκστρατεία που συμμετέχει η ομάδα του Ατσαλένιου για την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του μαστού, στηρίζοντας την μη κερδοσκοπική Πανελλήνια Εταιρεία «Στόχος-Πρόληψης» και θα γίνει μια σειρά από σημαντικές δράσεις. Στον ΠΟΑ πάντως δεν λείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα με τον Πολυζά να είναι τιμωρημένος, τον Καϊμακαμούδη να έχει υποστεί θλάση και αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Λέκκα-Χατζηανδρέου.

Το πρώτο του παιχνίδι εκτός Αρχανών θα δώσει ο Γιούχτας, παίζοντας στα Χανιά με το ΣΥΝΚΑ, με τον Μηνά Πίτσο να θέλει από την ομάδα του να δώσει συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις και να πάρει τη νίκη μετά τις δύο ισοπαλίες με Πόρο και ΠΟΑ, τις οποίες στις Αρχάνες θεωρούν άδικες βάσει της εικόνας που είχε η ομάδα… Εκτός πλάνων για τον Γιούχτα είναι ο τιμωρημένος Τουγλής και αμφίβολος ο Κασσωτάκης. Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα και οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής:

Ώρα έναρξης 16:00

*ΠΟΑ-Ρεθυμνιακός (γηπ. ΠΟΑ): Ταμπουρατζής (Λασιθίου), Σκούτας (Χαλκιδικής), Καφεσάκης (Λασιθίου), παρ: Χατζηδάκης (Χανίων).

* Ηρόδοτος- Πόρος (γηπ. Ηροδότου): Γεωργόπουλος, Αναστασάκης, Μαρκετάκης (Χανίων), παρ: Φουκάκης (Ηρακλείου)

* ΣΥΝΚΑ- Γιούχτας (γηπ. Μουρνιών): Σταυρουλάκης Ρ., Δασκαλομαρκάκης, Λιοδάκης (Ρεθύμνου), παρ: Πνευματικάκης (Λασιθίου)

* ΑΟΑΝ- Πανακρωτηριακός (γηπ. Αγ. Νικολάου): Μανδαλενάκης, Σφακιανάκης, Καούρας (Ηρακλείου), παρ: Δελήμπασης (Ρεθυμνου).

*ΡΕΠΟ: Επισκοπή

H βαθμολογία

1.Επισκοπή      10

2.Ηρόδοτος      9

3.Γιούχτας      5

4.ΠΟΑ      5

5.Πανακρωτηριακός      4

6.Ρεθυμνιακός      3

7.ΑΟΑΝ      3

8.ΣΥΝΚΑ      3

9.Πόρος      2

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News