Σουργιάς: «Έχουμε πίστη στους παίκτες μας»

Ποδόσφαιρο
Σουργιάς: «Έχουμε πίστη στους παίκτες μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του Ηροδότου μιλά ενόψει του ντέρμπι με τον Πόρο

Εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν φέτος στην Γ’ Εθνική και ο Ηρόδοτος μετά το ρεπό του έχει μπροστά του ένα ηρακλειώτικο ντέρμπι, αυτό με τον Πόρο στη Νέα Αλικαρνασσό.

Ο προπονητής των κυανόλευκων κ. Νίκος Σουργιάς μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας γι’ αυτό το σημαντικό παιχνίδι, κάνοντας παράλληλα κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο του Ηροδότου:

"Επιστρέφουμε στην δράση, μετά το ρεπό της περασμένης αγωνιστικής, κόντρα στον Πόρο, μία πολύ καλή ομάδα που προέρχεται από ήττα. Προετοιμαζόμαστε σκληρά όλη την βδομάδα για τον αγώνα. Έχουμε πίστη στις ικανότητες των ποδοσφαιριστών μας.

Καλούμε τον κόσμο να μας στηρίξει, όπως το έχει κάνει έως τώρα, και στο ματς της Κυριακής και περιμένουμε να έρθει μαζικά στο Γήπεδό μας. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κατακτήσουμε την νίκη και να τους κάνουμε χαρούμενους".

Ο κ. Σουργιάς ανέφερε ότι ήταν θετικό το ρεπό της περασμένης εβδομάδας, καθώς οι παίκτες πήραν ανάσες μετά το ματς Κυπέλλου με την Δαμάστα που είχε διάρκεια 120 λεπτά ενώ σχετικά με το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί (Πόρος, Γιούχτας, ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, ΠΟΑ και Επισκοπή), είπε: "Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Κοιτάμε κάθε αγώνα και κάθε ομάδα ξεχωριστά. Πάμε βήμα βήμα και ματς ματς".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News