Στις Αρχάνες σήμερα το ντέρμπι της Γ΄ Εθνικής

Ποδόσφαιρο
Στις Αρχάνες σήμερα το ντέρμπι της Γ΄ Εθνικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιούχτας υποδέχεται τον ΠΟΑ, για την πρώτη νίκη ο Πόρος κόντρα στο ΣΥΝΚΑ…

Γιούχτας εναντίον ΠΟΑ αγωνίζονται σήμερα στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής στην Γ' Εθνική και το πράσινο χρώμα θα είναι πολύ έντονο στις Αρχάνες! Οι δύο αντίπαλοι ισοβαθμούν με 4 βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές, με τον γηπεδούχο Γιούχτα να προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Πόρο και τον ΠΟΑ από την δραματική νίκη με 1-0 επί του Πανακρωτηριακού.

Αναφορικά με τα αγωνιστικά πλάνα του Γιούχτα, σίγουρα εκτός είναι οι τραυματίες Σφυρογιαννάκης και Βαρδής ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ραπτάκη και Κασσωτάκη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και ο Μηνάς Πίτσος θα τους περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή… Από την άλλη πλευρά ο Μανόλης Σκύβαλος δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Βρεττό, Φραγκιαδάκη και Χαμαλάκη.

Η διοίκηση του Γιούχτα με ανακοίνωσή της έκανε κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο για να την στηρίξει στο ντέρμπι της Κυριακής. Από εκεί και πέρα, με στόχο την πρώτη νίκη ο Πόρος θα φιλοξενήσει στο Μαρτινέγκο το ΣΥΝΚΑ. Μετά τις ισοπαλίες με ΠΟΑ και Γιούχτα, οι νεοφώτιστοι έχουν ενθουσιασμό για το πρώτο φετινό τρίποντο ενώ ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Σηφάκη και Πλευράκη. Όσον αφορά τον Ηρόδοτο έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική και μπορεί να πάρει ανάσες, έχοντας παίξει μεσοβδόμαδα 120 λεπτά στον αγώνα Κυπέλλου με την Δαμάστα. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των παιχνιδιών :

Σήμερα (16:00)

*Γιούχτας - ΠΟΑ (γηπ. Αρχανών): Κουκουράκης, Αναστασάκης, Μαυρεδάκης (Χανίων)

*Επισκοπή - ΑΟΑΝ (γηπ. Γάλλου): Βισκαδούρος, Γαρεφαλάκης, Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)

*Πανακρωτηριακός - Ρεθυμνιακός (γηπ. Καθιανών): Πατεμτζής, Ελευθεράκης, Τσαμπουράκης (Ηρακλείου)

*Πόρος - ΣΥΝΚΑ (γηπ. Μαρτινέγκο): Μόσχου, Καφεσάκης, Φραγκιαδάκης (Λασιθίου)

Ρεπό: Ηρόδοτος

Η βαθμολογία

1.Ηρόδοτος 9

2.Επισκοπή 7

3.Γιούχτας 4

4.ΠΟΑ 4

5.Ρεθυμνιακός 3

6.ΑΟΑΝ 3

7.Πόρος 2

8.Πανακρωτηριακός 1

9.ΣΥΝΚΑ 0

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News