Πήρε Βολονάκη ο ΠΟΑ – Θέμα με Νίκολι!

Ποδόσφαιρο
Πήρε Βολονάκη ο ΠΟΑ – Θέμα με Νίκολι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια μεταγραφική προσθήκη αλλά και ένας σημαντικός πονοκέφαλος για τους Ατσαλενιώτες

Στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του 23χρονου δεξιού μπακ Παναγιώτη Βολονάκη, που αγωνίστηκε πέρυσι στην Γ’ Εθνική με τη φανέλα της Νεάπολης, προχώρησε ο ΠΟΑ.

Ο Βολονάκης έχει ήδη ενσωματωθεί στις προπονήσεις του ΠΟΑ ενώ ο Μανόλης Σκύβαλος τον χρησιμοποίησε και στο φιλικό της Τετάρτης που έγινε στο Ατσαλένιο με αντίπαλο την πρώην πλέον ομάδα του, την Νεάπολη, όπου μεταξύ άλλων έπαιξαν πολλά νέα παιδιά του ΠΟΑ. Πριν την ομάδα του Λασιθίου, το νέο απόκτημα των Ατσαλενιωτών είχε αγωνιστεί σε Ρόδο, Ιάλυσο, Κ20 Ολυμπιακού και Κ20 Πλατανιά.

Ωστόσο, υπάρχει και ένας σοβαρός πονοκέφαλος με την υπόθεση του 18χρονου επιθετικού Λεονάρντο Νίκολι, ο οποίος μάλιστα ήταν ο λυτρωτής του ΠΟΑ στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Πανακρωτηριακό, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του με 1-0 σκοράροντας στο 94ο λεπτό. Κι αυτό γιατί χωρίς να έχει την παραμικρή ευθύνη ο ΠΟΑ, ο παίκτης σύμφωνα με την ΕΠΟ, θα πρέπει να επιστρέψει στην ομάδα που αγωνιζόταν πριν τρία χρόνια, στον ΟΦ Αρμένων στο Ρέθυμνο!

Ο ΠΟΑ είχε αποκτήσει το καλοκαίρι τον Νίκολι από τον Κρητικό Αστέρα, όμως υπήρξε μια διαμάχη ανάμεσα στον ΟΦ Αρμένων και τον Κρητικό Αστέρα που έβγαλε τελικά κερδισμένη την ομάδα του Ρεθύμνου και στην οποία ανήκει πλέον ο παίκτης. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ΠΟΑ που ασφαλώς και θέλει να κρατήσει τον Νίκολι στο ρόστερ του, θα προχωρήσει σε επαφές με τον ΟΦ Αρμένων, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης να παραμείνει στο Ατσαλένιο…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News