Γ Εθνική

Στην εκστρατεία για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού ο ΠΟΑ

Σημαντική φιλανθρωπική ενέργεια του σωματείου σε συνεργασία με την Εταιρεία «Στόχος-Πρόληψη»

Το κοινωνικό του πρόσωπο επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ο ΠΟΑ, καθώς συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, σε συνεργασία με την Εταιρεία «Στόχος-Πρόληψη».

Σε αυτό το πλαίσιο θα γίνει τουρνουά Παλαιμάχων με ΟΦΗ και Άρη στο Ατσαλένιο, θα υπάρχει ενημέρωση στο γήπεδο στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια ενώ θα γίνουν δωρεάν εξετάσεις στις μητέρες των παιδιών της Ακαδημίας. Η ανακοίνωση του ΠΟΑ αναφέρει:

«Η διοίκηση του ΠΟΑ ανακοινώνει με χαρά και υπερηφάνεια ότι συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία για την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του μαστού.

Ο ΠΟΑ, σε συνεργασία με την μη κερδοσκοπική Πανελλήνια Εταιρεία Πρόληψης για τον καρκίνο «Στόχος – Πρόληψη» (Στόχος-Πρόληψη) , ανακοινώνουν μια σειρά από σπουδαίες δράσεις για το προσεχές μέλλον, με αφορμή τον Οκτώβριο που είναι παγκοσμίως ο μήνας πρόληψης κατά της νόσου.

Αρχικά, ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή φιλικού τουρνουά στο γήπεδο του Ατσαλένιου στις 26 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή των Παλαιμάχων της ομάδας μας, των Παλαιμάχων του ΟΦΗ και των Παλαιμάχων του Άρη. Όλες οι λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο τουρνουά θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Επίσης, στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια θα υπάρχουν σε ειδικό περίπτερο στο γήπεδό μας εθελόντριες της Πανελλήνιας Εταιρίας, «Στόχος – Πρόληψη», με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω στον καρκίνο του μαστού και την πρόληψή του, αλλά και την ενημέρωση όσον αφορά στις δράσεις της εταιρίας.

Τέλος, σύντομα θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες για το πώς οι μητέρες των παιδιών της Ακαδημίας του ΠΟΑ, αλλά και οι γυναίκες της περιοχής μας μπορούν να κάνουν δωρεάν προληπτικές εξετάσεις.

H ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ '' ΣΤΟΧΟΣ ΠΡΟΛΗΨΗ'' που δραστηριοποιείται από το 2001 στην Ελλάδα, έχει ανοίξει την αγκαλιά της και στην Κρήτη με έδρα το Ηράκλειο. Δημιουργήθηκε παράρτημα το οποίο λειτουργεί αυτόνομα (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ) με έδρα το Ηράκλειο και απώτερο σκοπό να ενημερώσει, υποστηρίξει και να εξετάσει ΔΩΡΕΑΝ το κοινό της Κρήτης κατά του καρκίνου του μαστού. Επίσης στηρίζει όχι μόνο την πρόληψη αλλά και τις ανάγκες των γυναικών που νοσούν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια