Γ Εθνική

Ο ΑΟΑΝ συγχαίρει τους οπαδούς του Ηροδότου!

Η ομάδα του Αγίου Νικολάου αναφέρει ότι είχαν εξαιρετική συμπεριφορά και δεν άφησαν τίποτα στην κερκίδα μετά την αποχώρησή τους


Εξαιρετική ήταν η ατμόσφαιρα την περασμένη Κυριακή στον Άγιο Νικόλαο, με τους φίλους του ΑΟΑΝ και του Ηροδότου να γεμίζουν την κερκίδα και να παρακολουθούν το παιχνίδι των δύο ομάδων.

Μάλιστα, ο ΑΟΑΝ με ανακοίνωσή του δεν ευχαριστεί μόνο τους δικούς του οπαδούς, αλλά και εκείνους του Ηροδότου για την συμπεριφορά τους αλλά και το γεγονός ότι άφησαν άψογη εικόνα στην κερκίδα τους μετά την αποχώρησή τους!

Η ανακοίνωση του ΑΟΑΝ:

«Όλο πιο πολλοί οι οπαδοί σου…! Τρίτο παιχνίδι στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής για την ομάδα μας με αντίπαλο τον Ηρόδοτο και για μια ακόμη φορά, η παρουσία και η στήριξη του κόσμου μας ήταν πιο έντονη από ποτέ! Η εικόνα της κατάμεστης κερκίδας στο στάδιο του Αγίου Νικολάου είναι η πιο μεγάλη «νίκη» για όλους μέσα στον ΑΟΑΝ! «Όλο πιο πολλοί οι οπαδοί σου αστέρι μπλε του ΑΟΑΝ» και δεν θα σταματάμε να σας λέμε ευχαριστώ, όσο εισπράττουμε την αγάπη σας και την πίστη σας για την προσπάθεια που γίνεται, ενισχύοντας κάθε φορά τους ποδοσφαιριστές μας. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε το στόχο μας.

-Παράλληλα, αξίζει να συγχαρούμε και τους φιλοξενούμενους οπαδούς της ομάδας του Ηροδότου για την εξαιρετική συμπεριφορά τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, όπως και για την άψογη εικόνα στην οποία άφησαν το τμήμα της κερκίδας από το οποίο είδαν το παιχνίδι, χωρίς να αφήσουν το οτιδήποτε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια