Παρουσίαση Πόρου με «βόμβες» για γηπεδικό και πρωτάθλημα!

Ποδόσφαιρο
Παρουσίαση Πόρου με «βόμβες» για γηπεδικό και πρωτάθλημα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος κ. Ασσαργιωτάκης παρουσίασε απόφαση του δήμου Ηρακλείου ότι η χρήση του "Ικάριου γηπέδου" ανήκει στον Πόρο

Στην αφετηρία της Γ’ Εθνικής μπαίνει την Κυριακή ο Πόρος, αντιμετωπίζοντας τον ΠΟΑ στο Μαρτινέγκο και το βράδυ της Παρασκευής στο ξενοδοχείο «Άτριον» δόθηκε η εκκίνηση για τους νεοφώτιστους στην κατηγορία.

Εκεί έγινε η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων και των χορηγών του Πόρου, παρουσία σύσσωμης της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος και πολλών φίλων και υποστηρικτών του σωματείου.

Την παρουσίαση των εμφανίσεων έκανε ο αποκλειστικός συνεργάτης του Πόρου σε θέματα ένδυσης ο κ. Γιάννης Κοντάκης ενώ η υπεύθυνη μάρκετινγκ κ. Αρβανιτάκη παρουσίασε τους χορηγούς του Πόρου. Στη συνέχεια το λόγο πήραν ο αντιπρόεδρος κ. Μαρκάκης και ο προπονητής κ. Τιτομιχελάκης, με τον πρώτο να χαρακτηρίζει «σωτήρα του Πόρου» τον πρόεδρο κ. Ασσαργιωτάκη ενώ ο κόουτς ανέφερε ότι η ομάδα έχει φλόγα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος.

Ωστόσο την μεγαλύτερη σημασία είχαν τα λόγια του προέδρου κ. Ασσαργιωτάκη. Αφού έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, στη συνέχεια ανέφερε ότι το όραμά του είναι ο Πόρος να γίνεται όλο και πιο δυνατός και έστειλε ένα μήνυμα ότι δεν του αρέσει να είναι δεύτερος! «Τα όνειρα δεν σταματούν ποτέ» είπε, μιλώντας για τους πρωταγωνιστικούς στόχους που θέτει για την ομάδα του, ενώ τόνισε με νόημα ότι «θέλω να σταματήσουν όλοι να ρωτούν ποιος είναι ο Πόρος». Ωστόσο υπήρχαν και πολύ σημαντικές αναφορές σχετικά με το γηπεδικό.

Συγκεκριμένα ο κ. Ασσαργιωτάκης παρουσίασε ένα έγγραφο με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου ότι ο Πόρος έχει τη χρήση του «Ικάριου γηπέδου», ως απάντηση σε θέση που είχε πάρει ο Ποσειδώνας για το συγκεκριμένο γήπεδο. Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι το συγκεκριμένο γήπεδο είναι δημοτικό και υπάρχουν νομικά κωλύματα ώστε να γίνονται εκεί επίσημοι αγώνες αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προπονητήριο. Δηλαδή δεν αλλάζει κάτι αναφορικά με την πρώτη έδρα που θα έχει φέτος ο Πόρος στην Γ’ Εθνική και αυτό θα είναι το Μαρτινέγκο….

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News