Δέσμευση Αυγενάκη για τον Ηρόδοτο

Ποδόσφαιρο
Δέσμευση Αυγενάκη για τον Ηρόδοτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από συνάντηση ο Υφπουργός δεσμεύτηκε για την ένταξη του «Γ.Σκουρέλος» στο πρόγραμμα «Φιλόδημος»

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του Ηροδότου για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και την ξεκάθαρη θέση ότι θα προασπιστούν τα κεκτημένα δικαιώματα ετών της ομάδας, ήρθε μία θετική εξέλιξη.

Αυτή προέκυψε μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης με τον πρώην πρόεδρο του Ηροδότου κ. Μιχάλη Γεωργιάδη. Συζητήθηκαν διάφορα θέματα για το σύλλογο με τον κ. Αυγενάκη να δεσμεύεται για την ένταξη του γηπέδου «Γιάννης Σκουρέλος» στο πρόγραμμα "Φιλόδημος". Συγκεκριμένα θα γίνει αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου, ένα έργο προϋπολογισμού 200 χιλ. ευρώ περίπου.

Ο Ηρόδοτος αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

"Εκπροσωπώντας την Διοίκηση του ΠΑΣΑ Ηροδότου, ο π.Πρόεδρος κ. Γεωργιάδης Μιχάλης , συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Αθλητισμού κ.Αυγενάκη, ενημερώνοντας τον για τα προβλήματα του συλλόγου αλλά και των γηπεδικών εγκαταστάσεων και αιτημάτων μας. Μεταξύ των άλλων ο κ. Υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα γίνουν όλες οι ενέργειες για την ένταξη του γηπέδου Γιάννης Σκουρέλος , στο πρόγραμμα "Φιλόδημος" , όπως πρόσφατα αποφάσισε ο Δήμος Ηρακλείου.

Ευχαριστούμε θερμά τόσο τον κ. Υπουργό όσο και τον κ. Γεωργιάδη.

Υπενθυμίζουμε ότι η διαδικασία ένταξης στο πρόγραμμα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι 30/9/2019 και ο σχετικός φάκελος έχει ήδη προωθηθεί από τον Δήμο Ηρακλείου , στους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News