Ο Ρενάτο Γκίνη μιλάει για το γκολ της πρεμιέρας για τον Ηρόδοτο

Ποδόσφαιρο
Ο Ρενάτο Γκίνη μιλάει για το γκολ της πρεμιέρας για τον Ηρόδοτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαρούμενος για το ιδανικό ξεκίνημα ο ποδοσφαιριστής που προέρχεται από την Κ19 της ομάδας της Ν. Αλικαρνασσού...

Ένα "παιδί" του Ηροδότου, ο Ρενάτο Γκίνη, προωθήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Κ19 του Ηροδότου στην πρώτη ομάδα και σαν... έτοιμος από καιρό, ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε το γκολ της νίκης στα Καθιανά Χανίων κόντρα στον Πανακρωτηριακό (0-1) στο ματς της πρεμιέρας στον 8ο Ομιλο της Γ Εθνικής. 

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μίλησε στο irodotosfc.gr ξεκινώντας βέβαια με το γκολ της πρεμιέρας...

"Νιώθω ωραία που σκόραρα το γκολ της νίκης για την ομάδα μου στα Χανιά. Ήταν ένα δύσκολο ματς, όπως και κάθε πρεμιέρα κρύβει δυσκολίες. Με βοήθησε και μένα ψυχολογικά η παρουσία του κόσμου μας στα Χανιά. Όταν κερδίσαμε το φάουλ, το πίστευα οτι θα σκοράρω γι΄αυτό πήγα και πήρα την μπάλα αμέσως για να το εκτελέσω. Στον πανηγυρισμό μου πήγα στους φιλάθλους μας για να τους ευχαριστήσω."

Για τη συνέχεια της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού σχολίασε:

"Τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς. Περιμένουμε τον κόσμο μας σε όλα τα παιχνίδια και την Κυριακή τον καλώ να έρθει στο Γήπεδο μας, στον αγώνα με τον Ρεθυμνιακό (16.00). Δεν υπάρχει εύκολο ματς και έχουμε ήδη ξεχάσει τον αγώνα με τον Πανακρωτηριακό. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Συνεχίζουμε. Είμαι στον Ηρόδοτο τόσα χρόνια, περίμενα να... ανέβω από την Κ19 στην πρώτη ομάδα και δουλεύω καθημερινά για το καλό της ομάδας μου. Είμαι χαρούμενος". 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News