Γεμάτες οι κερκίδες σε Γ’ Εθνική και Τοπικό!

Ποδόσφαιρο
Γεμάτες οι κερκίδες σε Γ’ Εθνική και Τοπικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύς κόσμος και όμορφη ατμόσφαιρα σε όλα τα γήπεδα  

Αισιόδοξο είναι το φετινό ξεκίνημα στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο αναφορικά με τα γεμάτα γήπεδα, την όμορφη ατμόσφαιρα και το γεγονός ότι ο κόσμος διψά για μπάλα! Την Κυριακή στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής είδαμε γεμάτα γήπεδα.

Στις Αρχάνες ο κόσμος του Γιούχτα έδωσε βροντερό παρών αλλά πάρα πολλοί ήταν και εκείνοι που ακολούθησαν τον ΑΟΑΝ από τον Άγιο Νικόλαο, καθώς η ιστορική ομάδα εκπροσωπεί μια μεγάλη περιοχή της Κρήτης και έχει το δικό της ένθερμο κοινό.

Το ξεκίνημα του ΠΟΑ απέναντι στην φιλόδοξη Επισκοπή έφερε επίσης μεγάλο αριθμό φιλάθλων στο Ατσαλένιο αλλά την παράσταση έκλεψαν οι φίλοι του Ηροδότου.

Η εκδρομή που διοργάνωσαν στα Χανιά για το ματς με τον Πανακρωτηριακό είχε μεγάλη συμμετοχή και μετέτρεψαν έτσι τα Καθιανά σε Νέα Αλικαρνασσό με πανό, τύμπανα, σημαίες και καπνογόνα.

Παράλληλα, το γεγονός ότι η Α1 Κατηγορία της ΕΠΣΗ αποτελεί μια… μίνι Γ’ Εθνική έχει από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές εκτοξεύσει το ενδιαφέρον και βλέπουμε φίλαθλο κόσμο στις κερκίδες… ακόμα και στις προπονήσεις των ομάδων. Η πρεμιέρα της Α1 πήγε εξαιρετικά και παιχνίδια όπως αυτά μεταξύ Δαμάστας-Ζαρού, ΑΟΤ-Αλμυρού, Μινωικής-ΑΕΚ έγιναν με πολύ κόσμο και ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα ενώ συνέχεια δόθηκε και στην 2η αγωνιστική.

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν, αυτό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Δαμάστα έφερε φίλους των δύο ομάδων αλλά και πολλούς ουδέτερους στον Κρουσώνα. Ο ΠΑΟΚ άλλωστε είναι γνωστό ότι πάντα έχει τους Κρουσανιώτες στο πλευρό του, είτε παίζει εντός, είτε εκτός έδρας αλλά το γεγονός ότι και η Δαμάστα έχει ξεκάθαρα τη στόφα της πρωταγωνίστριας με μεταγραφές σουπερλιγκάτων ποδοσφαιριστών, κάνει τους νεοφώτιστους στην Α1 ΕΠΣΗ να έχουν δημιουργήσει το δικό τους ένθερμο κοινό. Όπως μάλιστα επεσήμαναν οι Δαμαστιανοί, η διοίκηση του ΠΑΟΚ έδωσε στο μεταξύ τους παιχνίδι μαθήματα φιλοξενίας κι αυτό αποτέλεσε ένα από τα χαρακτηριστικά της αναμέτρησης.

Την ίδια ώρα σχεδόν γεμάτη ήταν και η κερκίδα στο Γάζι, με τον νέο Αλμυρό να παρουσιάζεται για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό του και να ζεσταίνει τον κόσμο του με τα έξι γκολ απέναντι στην Γόρτυνα, ενώ η διοίκηση του Αλμυρού δημιούργησε όμορφη ατμόσφαιρα με τη συμμετοχή και παιδιών της Ακαδημίας, μετατρέποντας τον αγώνα σε γιορτή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News