"Το ταξίδι ξεκινά για την ομάδα μας, όλοι συνοδοιΠΟΡΟΙ"

Ποδόσφαιρο
"Το ταξίδι ξεκινά για την ομάδα μας, όλοι συνοδοιΠΟΡΟΙ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πόρος στους ρυθμούς του πρώτου παιχνιδιού στην ιστορία της ομάδας στην Γ’ Εθνική

Η Γ’ Εθνική ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή όμως στον Πόρο ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν λίγο υπομονή ακόμα καθώς είχαν ρεπό στην 1η αγωνιστική. Τώρα όμως είναι πανέτοιμοι για το πρώτο ιστορικό παιχνίδι του σωματείου σε εθνικό πρωτάθλημα. Αντίπαλος θα είναι ο ΠΟΑ την Κυριακή 29/9 στο Μαρτινέγκο.

Ο Πόρος σε ανακοίνωση-κάλεσμά του αναφέρει: "Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές του Πόρου καλούν όλο το φίλαθλο κόσμο του προαστίου μας αλλά και του Ηρακλείου στην πρεμιέρα μας στα Εθνικά πρωταθλήματα απέναντι στο συμπολίτη ΠΟΑ την προσεχή Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στις 16:00 το απόγευμα, στο Μαρτινέγκο. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας, στηρίξτε τη δύσκολη προσπάθεια που ξεκινάει κι εμείς θα συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία όπως κάνουμε από την ίδρυση του Α.Ο. Πόρου μέχρι και σήμερα. Το ταξίδι ξεκινά για την ομάδα μας, όλοι συνοδοίΠΟΡΟΙ".

 

Παρουσίαση εμφανίσεων-χορηγών

Λίγο πριν την πρώτη σέντρα, στον Πόρο ετοιμάζουν για την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων και των χορηγών εκδήλωση, που θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής. Όπως ανακοινώθηκε:

"Το TEAM SPORTS CENTER, Λεωφόρος Δημοκρατίας 41, αποκλειστικός προμηθευτής ένδυσης και αξεσουάρ της ομάδας του Α.Ο. Πόρου, εδώ και τέσσερα χρόνια, σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας και τον πρόεδρο κύριο Ασσαριωτάκη, διοργανώνει εκδήλωση στο ξενοδοχείο "Atrion", την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, και ώρα 21:30 το βράδυ, όπου εκτός από την παρουσίαση των φανελών της ομαδας, θα παρουσιαστούν οι χορηγοί-υποστηρικτές της ομάδας για τη νέα σεζόν που θα αγωνίζεται η ομάδα στη Γ' Εθνική. Να τονιστεί ότι στη συγκεκριμένη εκδηλώση θα παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ομάδας, ο οποίος θα δεχθεί ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News