"Θετικό το ρεπό στην πρώτη αγωνιστική για τον Πόρο"

Ποδόσφαιρο
"Θετικό το ρεπό στην πρώτη αγωνιστική για τον Πόρο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δηλώσεις του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη μετά την κλήρωση της Γ΄Εθνικής...

Δηλώσεις με αφορμή την κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής έκανε ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης...

Αναλυτικά τα όσα είπε στη σελίδα του Α.Ο. Πόρου στο Facebook:

-Για το ρεπό την 1η αγωνιστική: "Θεωρώ ότι στο πρόγραμμα που έχουμε τις πρώτες αγωνιστικές θεωρητικά πάντα έχουμε ν' αντιμετωπίσουμε δύσκολες ομάδες. Για μας όμως δεν έχει καμία σημασία γιατί όλα τα παιχνίδια θα είναι σημαντικά και δύσκολα. Επομένως η συγκέντρωση πρέπει να είναι αυξημένη. Είναι καλό για μας που έχουμε την πρώτη εβδομάδα ρεπό γιατί θα προετοιμάσουμε την καινούργια ομάδα που έχουμε δημιουργήσει ακόμη καλύτερα. Επομένως όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα και θέλει ιδιαίτερη προσοχή".

-Για το πρώτο ματς του Πόρου, κόντρα στον ΠΟΑ: "Θεωρώ ότι για μας είναι το ίδιο γιατί ούτως η άλλως με τη δομή του πρωταθλήματος, έτσι όπως θα είναι το πρωτάθλημα, όλες οι ομάδες γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Επομένως δεν έχουμε να κρύψουμε οτιδήποτε και θα γίνει πάλι ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι".

-Για την πορεία του Πόρου μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας: "Εμείς θέλουμε κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε ξεχωριστά. Ο στόχος μας είναι να παίρνουμε όσο μπορούμε περισσότερους πόντους και να δούμε στο τέλος του πρωταθλήματος τι έχουμε κάνει. Όλα τα παιχνίδια γι' αυτό το λόγο είναι σημαντικά".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News