Ικανοποίηση στον Πόρο για την απόδοση κόντρα στον Πλατανιά

Ποδόσφαιρο
Ικανοποίηση στον Πόρο για την απόδοση κόντρα στον Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη είχε πολύ καλή παρουσία, παρά την ήττα με 1-0

Ένα πολύ δυνατό φιλικό προετοιμασίας έδωσε στο Μάλεμε ο Πόρος, αντιμετωπίζοντας τον Πλατανιά.

Η ομάδα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη έχασε 1-0, όμως παρά τη διαφορά των δύο κατηγοριών, ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική σε όλο το 90λεπτο.

Ο έμπειρος τεχνικός έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά τόνισε στις δηλώσεις του: «Κατ’ αρχάς, θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Πλατανιά για τη φιλοξενία και για το ότι δέχτηκαν να κάνουν φιλικό μαζί μας. Για μας, ήταν ένα ιστορικό φιλικό, μια νεοφώτιστη ομάδα μετά από 7 μόλις χρόνια σε τοπικές κατηγορίες κατάφερε να παίξει φιλικό με την ιστορική ομάδα του Πλατανιά.

Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι έδειξαν ότι μπορούν ν’ ανταποκριθούν. Ήμασταν πάρα πολύ ανταγωνιστικοί και θεωρώ ότι κοιτάξαμε στα μάτια τον αντίπαλο. Αυτό είναι το σημαντικό και το κρατάμε.

Έχουμε χτίσει ένα νεανικό σύνολο, με νέα παιδιά, έχουμε πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και αυτό έχει ρίσκο. Προσπαθούμε να ευχαριστιόμαστε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως αντιπάλου. όσο αυτό είναι εφικτό. Είχαμε υψηλή πίεση απ’ τον αντίπαλο, αλλά προσπαθήσαμε να παίξουμε σε ικανοποιητικό βαθμό. Είχαμε σημαντικές ευκαιρίες και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News