Φιλικό δοκιμών για Γιούχτα και 1-1 με Ρεθυμνιακό

Ποδόσφαιρο
Φιλικό δοκιμών για Γιούχτα και 1-1 με Ρεθυμνιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλό παιχνίδι στις Αρχάνες από τις δύο ομάδες

Την ευκαιρία να τσεκάρει τους νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές της ομάδας του είχε το απόγευμα της Τετάρτης ο Μηνάς Πίτσος στο φιλικό που έδωσε ο Γιούχτας με αντίπαλο τον Ρεθυμνιακό και ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1.

Σχεδόν όλοι οι βασικοί του Γιούχτας έμειναν εκτός φιλικού και θα αγωνιστούν την Κυριακή στο δυνατό εντός έδρας τεστ με τη Θύελλα Καμαρίου. Για τον Ρεθυμνιακό ήταν ένα καλό τεστ, μπαίνοντας πλέον σε ρυθμούς Γ’ Εθνικής, καθώς θα πάρει στο πρωτάθλημα την θέση της ΑΕ Μυλοποτάμου.

Το φιλικό είχε διάρκεια δύο 40λεπτων. Ο Ρεθυμνιακός προηγήθηκε 0-1 στο 28’ με κεφαλιά του Φοβάκη ενώ είχε και άλλες ευκαιρίες στο α’ ημίχρονο για γκολ. Καλύτερος ήταν ο Γιούχτας στην επανάληψη, καθώς τον βοήθησε επιθετικά η είσοδος του Βελονάκη και τελικά στο 74ο λεπτό ισοφάρισε με τον Τουγλή.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Μηνάς Πίτσος): Κουρουπάκης, Ψυλλάκης, Βαρδής, Ξενοκτιστάκης, Λογοθέτης, Στρατάκης, Παπαδάκης, Λαζίδης, Μπελαδάκης, Σφυρογιαννάκης, Σαμπροβαλάκης.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Βελονάκης, Τουγλής.

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραδάκης): Τουροβαλάκης, Κουδουνάκης, Μαρουλάκης, Μπούσδρας, Κοντορινάκης, Καψαλάκης, Δελήμπασης, Δροσάκης, Φοβάκης, Αντιασβίλι, Αμαραντίδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Μερτίρι, Βρεττός, Σηφακάκης, Αντίοχος, Δημητριάδης, Πλεύρης, Άνι, Σιόρε, Σερβιλάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News