Σπουδαία επένδυση με Λαζίδη στον Γιούχτα

Ποδόσφαιρο
Σπουδαία επένδυση με Λαζίδη στον Γιούχτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα από τα ταλέντα του κρητικού ποδοσφαίρου επιστρέφει στο νησί για να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική με τους Αρχανιώτες

Ένα από τα νέα πρόσωπα την Δευτέρα στις Αρχάνες ήταν ο Λευτέρης Λαζίδης. Ο ταλαντούχος 17χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί μια από τις επενδύσεις στο μέλλον για το συγκρότημα του Μηνά Πίτσου, φέρνοντας κι εκείνος άρωμα Ρεθύμνου μαζί με τον επιθετικό Γιώργο Βελονάκη, καθώς είναι συντοπίτες.

Ο Λαζίδης, που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και ως εξτρέμ, επιστρέφει μάλιστα για τρίτη φορά στο Ηράκλειο, καθώς στο παρελθόν ήταν μέλος της Ακαδημίας Αθλόπολις και πιο πρόσφατα του ΟΦΗ ’94. Επίσης είχε συμμετοχές με την Μικτή Ρεθύμνου και με την Μικτή Περιφέρειας Κρήτης.

Κάνοντας μια αναδρομή στην καριέρα του Ρεθυμνιώτη ποδοσφαιριστή, ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στην Πράσινη Ακαδημία Ρεθύμνου και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Ακαδημία της Επισκοπής 2010.

Την σεζόν 2013 - 2014 ήταν μέλος της Ακαδημίας του Αθλόπολις Ηρακλείου , ενώ ένα χρόνο αργότερα το 2014 - 2015, φόρεσε τα ερυθρόλευκα της Κ15 του Πλατανιά, όπου συμμετείχε με επιτυχία στο πρωτάθλημα Κ15 της Super League.

Την σεζόν 2016 - 2017, επέστρεψε στο Ηράκλειο για χάρη του ΟΦΗ ’94 και είχε εξαιρετικές εμφανίσεις και γκολ.

Την σεζόν, 2017 - 2018, επιλέχθηκε για την Κ17 του Λεβαδειακού, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα Κ17 της Super League και στην συνέχεια επιλέχθηκε για την Κ20 του Λεβαδειακού αλλά έκρινε ότι η επόμενη κίνηση του έπρεπε να είναι στην Γ’ Εθνική κατηγορία και στον Αστέρα Ιτέας Φωκίδας, όπου είχε συμμετοχές στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.

Για την ποδοσφαιρική σεζόν 2019-2020, είχε προτάσεις από ομάδες της Αθήνας της Γ' εθνικής κατηγορίας και από ομάδες της Κρήτης της Γ' εθνικής, αλλά μετά από συζητήσεις με τις ενδιαφερόμενος ομάδες κατέληξε να συμφωνήσει με το Γιούχτα. Στην απόφαση του αυτή, έπαιξε σημαντικό ρόλο η καλή χημεία με το τεχνικό επιτελείο και τον προπονητή Μηνά Πίτσο και το γεγονός ότι πρόκειται για μια ομάδα οργανωμένη που έχει βάλει της βάσης για να έχει σταθερότητα στην Γ’ Εθνική, στοχεύοντας όλο και ψηλότερα…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News