default-image

Σε Μαρτινέγκο και Ατσαλένιο ο Πόρος

Ποδόσφαιρο
Σε Μαρτινέγκο και Ατσαλένιο ο Πόρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι νεοφώτιστοι στην Γ’ Εθνική δήλωσαν τις έδρες τους για το νέο πρωτάθλημα

Με κάθε επισημότητα ο Πόρος κατέθεσε στην ΕΠΟ την δήλωση συμμετοχής στην Γ’ Εθνική, μια δήλωση ιστορική για το σωματείο καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του θα αγωνιστεί σε αυτό το επίπεδο.

Μάλιστα, επισημοποιήθηκαν και οι έδρες που θα έχει ο Πόρος στο πρωτάθλημα, καθώς το Μαρτινέγκο δηλώθηκε ως πρώτη έδρα, αποτελώντας άλλωστε το «σπίτι» του Πόρου και τα προηγούμενα χρόνια στο τοπικό, ενώ ως δεύτερη έδρα δηλώθηκε το Ατσαλένιο. Επίσης, έγιναν γνωστά και τα χρώματα των φετινών εμφανίσεων της ομάδας. Η ανακοίνωση του Πόρου:

«Και επίσημα μέλος των Εθνικών κατηγοριών είναι η ομάδα του Ηρακλείου. Ξεκίνησε το όνειρο της Γ' Εθνικής για τον Α.Ο. Πόρου με τη διοίκηση του σωματείου να στέλνει τη δήλωση συμμετοχής στην ΕΠΟ αρκετές μέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία και να καταβάλλει το σχετικό παράβολο.

Όπως αναφέρουν οι πρωταθλητές σε αυτήν θα έχουν πρώτη έδρα για τα εντός έδρας παιχνίδια τους το Μαρτινέγκο και δεύτερη το Ατσαλενιο, ενώ γνωστοποιούν και τα χρώματα των εμφανίσεων που θα χρησιμοποιούν (μπλε-άσπρη φανέλα, μαύρο σορτσάκι/κόκκινη-άσπρη φανέλα, κόκκινο-άσπρο σορτσάκι)».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News