«Πρώτη» για ΠΟΑ και πρόταση σε Καρλίτο!

Ποδόσφαιρο
«Πρώτη» για ΠΟΑ και πρόταση σε Καρλίτο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παλιοί και νέοι παίκτες έδωσαν το παρών στο Ατσαλένιο ενώ η διοίκηση επαναφέρει στο προσκήνιο τον Βραζιλιάνο μέσο

Με νέα προοπτική και αρκετά νέα πρόσωπα ξεκίνησε την Τετάρτη η προετοιμασία του ΠΟΑ για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μάλιστα, οι «πράσινοι» δεν έχουν ακόμα κλείσει το ρόστερ και αναζητούν έναν επιτελικό μέσο, με το όνομα του Καρλίτο να επιστρέφει στο προσκήνιο! Ο Βραζιλιάνος μέσος, που ήταν εκ των κορυφαίων την περσινή σεζόν, δε βρήκε τελικά αυτό που έψαχνε σε μεγαλύτερη κατηγορία και σκέφτεται την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Στον ΠΟΑ μάλιστα έχουν προχωρήσει το θέμα και του έχουν καταθέσει πρόταση για να συνεχίσει στο Ατσαλένιο. Πάντως, οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο Καρλίτο έχει προταθεί και στο ΣΥΝΚΑ Χανίων.

Επίσης, ο ΠΟΑ δίνει μεγάλο βάρος στο νέο αίμα. Οριστικά στον ΠΟΑ από τον Κεραυνό προωθούνται οι Εσμεράλντο Ντραγκότι, Μάνος Βοργιάς, Νίκος Γκογκόσης και Αναστάσιος Νάτος, οι οποίοι υπολογίζονται κανονικά από τον Μανόλη Σκύβαλο τη νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική. Άλλωστε υποχρεωτικά ένα παίκτης γεν. 2000 πρέπει να βρίσκεται στην 11άδα και οι συγκεκριμένοι παίκτες πληρούν αυτόν τον κανονισμό. Επίσης δοκιμάζονται και 2-3 εξαιρετικά ταλέντα από την τεχνική ηγεσία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News