Γ Εθνική

Απόκτημα του Πόρου ο 19χρονος Γιώργος Μαυροειδής

Ένα από τα σπουδαία ταλέντα του Εργοτέλη παραχωρήθηκε ως δανεικός στους νεοφώτιστους

Μια εξαιρετική μεταγραφή στους παίκτες κάτω των 19 ετών πραγματοποίησε ο Πόρος κθώς απέκτησε ως δανεικό από τον Εργοτέλη τον Γιώργο Μαυροειδή, ο οποίος μπορεί να συμπεριληφθεί στις βασικές λύσεις για τον Λεωνίδα Τιτομιχελάκη.

Πρόκειται για ένα από τα σπουδαία ταλέντα του Εργοτέλη, έχοντας αγωνιστεί σε όλες τις ομάδες υποδομής, στις Μικτές, στις Περιφερειακές Ομάδες αλλά έχει περάσει και από προεπιλογή στην Εθνική Παίδων.

Η ανακοίνωση του Πόρου

"Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Μαυροειδή με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τον Εργοτέλη. Καλωσορίζουμε τον 19χρονο αριστερό μπακ στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε να έχει μία καλή σεζόν με την ομάδα μας στη Γ' Εθνική, μακριά από τραυματισμούς".

Ποιος είναι

Αν και γεννηθείς μόλις στις 19 Ιανουαρίου 2000 ο Γιώργος Μαυροειδής (καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας) έχει ήδη περάσει από τους δύο μεγάλους του Ηρακλείου. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 5 ετών από τις Ακαδημίες του ΟΦΗ, φορώντας την ασπρόμαυρη φανέλα για μία εξαετία (2005-2011). Εκεί γνώρισε τον Λεωνίδα Τιτομιχελάκη με τον οποίο θα συνεργαστεί εκ νέου αυτή τη φορά στον Α.Ο. Πόρου. Ακολούθησε η μετακόμιση στον συμπολίτη Εργοτέλη μέχρι και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε. Περνώντας από τις Ακαδημίες, την Κ15, την Κ17 και την Κ19 των "κιτρινόμαυρων". Παράλληλα υπήρξε μέλος της Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και έχει περάσει από προεπιλογή της Εθνικής Παίδων, συμμετέχοντας σε προπονήσεις. Επίσης δοκιμάστηκε σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Στη φωτογραφία το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πόρου Γιώργος Μαυροειδής δίνει τα χέρια με τον προπονητή της ομάδας μας Λεωνίδα Τιτομιχελάκη".

Σχόλια