Τα λένε σήμερα Γιούχτας και Παπαματθαιάκης

Ποδόσφαιρο
Τα λένε σήμερα Γιούχτας και Παπαματθαιάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος Νίκος Μπουνάκης θα συναντηθεί μαζί τους για να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους

Μετά από ένα διάστημα περίπου ενός μήνα όπου είχαν… σταματήσει να λειτουργούν οι μηχανές, ο Γιούχτας τις τελευταίες ημέρες επιχειρεί την επανεκκίνησή του και την οργάνωση ενόψει της νέας χρονιάς.

Ήδη το διοικητικό συμβούλιο συνεδρίασε δύο φορές και τέθηκαν επί τάπητος όλα τα αγωνιστικά και οικονομικά θέματα ενόψει της νέας σεζόν.

Ουδείς μπορεί να παραγνωρίσει ότι η ομάδα των Αρχανών προέρχεται από την καλύτερη χρονιά της ιστορίας της, με τρομερή πορεία πρωταθλητισμού στην Γ’ Εθνική και καταφέρνοντας σε πολλά παιχνίδια το γήπεδο να είναι κατάμεστο. Πάνω σε αυτά τα δεδομένα, με την εμπειρία μιας θετικής σεζόν αλλά και με προσεκτικές κινήσεις, πατά ήδη στα πρώτα σταθερά βήματα για την προσεχή χρονιά. Απ’ ότι διαφαίνεται η οικονομική πολιτική του σωματείου θα είναι «μαζεμένη» και ουσιαστική.

Μετά τα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο, σήμερα ο πρόεδρος Νίκος Μπουνάκης αναμένεται να συναντηθεί με τον προπονητή Μανόλη Παπαματθαιάκη.

Ασφαλώς και για τον Γιούχτα η παραμονή Παπαματθαιάκη αποτελεί προτεραιότητα και γι’ αυτό θα τεθούν σήμερα υπόψιν τα δεδομένα από το Δ.Σ. και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και οριστικές εξελίξεις στο θέμα του προπονητή. Να τονίσουμε πάντως ότι τις τελευταίες εβδομάδες ο πρόεδρος του Γιούχτα και ο 47χρονος τεχνικός ήταν σε επικοινωνία και έχουν γίνει κάποιες  προκαταρκτικές συζητήσεις για την πιθανή συνέχιση της συνεργασίας τους.

Βέβαια και ο κ. Παπαματθαιάκης από την πλευρά του εξέταζε κάποιες προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, αφού μην ξεχνάμε ότι πριν τον Γιούχτα, ήταν προπονητής σε ομάδα Football League, την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Αναφορικά με το ρόστερ, η επιθυμία της διοίκησης του Γιούχτα είναι να διατηρήσει τον βασικό κορμό ποδοσφαιριστών που φόρεσαν πέρυσι την πράσινη φανέλα. Πάντως, ήδη έχουν έρθει προτάσεις για κάποιους παίκτες και το πιο πιθανό είναι να υπάρξουν αποχωρήσεις… Όσον αφορά τις προσθήκες αναμένεται να αποκτηθούν 4-5 ποδοσφαιριστές, ενώ ανάλογα με εκείνους που θα φύγουν, ο αριθμός των μεταγραφών θα αυξηθεί ανάλογα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News