Πένθος για Μηνά Τζανή, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

Ποδόσφαιρο
Πένθος για Μηνά Τζανή, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απεβίωσε σε ηλικία 61 ετών ο Βασίλης Τζανής σκορπίζοντας θλίψη και οδύνη στους οικείους του

Ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης, έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ο Βασίλης Τζανής σε ηλικία 61 ετών απεβίωσε μετά από μάχη που έδινε με την επάρατο νόσο, σκορπίζοντας θλίψη και οδύνη στους οικείους του.

Το όνομα του Βασίλη Τζανή ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, καθώς ο γιος του Μηνάς Τζανής έχει διαγράψει μια μεγάλη πορεία στα γήπεδα, ενώ η σύζυγός του Ευαγγελία, προέρχεται από την σπουδαία ποδοσφαιρική οικογένεια των Πίτσων καθώς είναι αδερφή των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Γιώργου και Κώστα Πίτσου.

Η κηδεία θα τελεστεί αύριο Πέμπτη 13 Ιουνίου και ώρα 12 το μεσημέρι στον Ιερό ναό του Τιμίου Σταυρού στην Φορτέτσα.

Με ανακοίνωσή τους ο πρόεδρος, το Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές και η οικογένεια του Γιούχτα εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον παίκτη της ομάδας Μηνά Τζανή για το χαμό του αγαπημένου του πατέρα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ακόμα, ο πρόεδρος, το Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές και η οικογένεια του ΠΟΑ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον πρώην παίκτη της ομάδας Μηνά Τζανή και στους οικείους του για το χαμό του αγαπημένου του πατέρα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον πρώην ποδοσφαιριστή του συλλόγου Μηνά Τζανή και την οικογένειά του, για τον θάνατο του πατέρα του Βασίλη.

Επίσης, με ανακοίνωσή τους σύσσωμοι οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΟΑ νιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδος Μηνά Τζανή για τον θάνατο του πατέρα του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News