Γ Εθνική

Με Αποστολάκη και στην Γ’ Εθνική ο Πόρος

Ανανέωσε τη συνεργασία του με το σωματείο ο συνεργάτης του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη

Οι ανανεώσεις στον Πόρο συνεχίζονται όχι μόνο σε αγωνιστικό αλλά και σε προπονητικό επίπεδο.

Αυτή τη φορά έδωσε τα χέρια με την ομάδα ο Γιώργος Αποστολάκης, παραμένοντας άμεσος συνεργάτης του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη στον πάγκο και στην Γ’ Εθνική. Η ανακοίνωση του Πόρου για τη συμφωνία με τον Αποστολάκη αναφέρει τα εξής:

"Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Αποστολάκη ο οποίος παραμένει μέλος του προπονητικού τιμ και τη νέα περίοδο. Η επιθυμία και των δύο πλευρών να πορευτούμε μαζί και στη Γ' Εθνική έγινε πράξη μέσα σε ελάχιστο χρόνο και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό".

«Νέα πρόκληση η Γ’ Εθνική»

Τα πρώτα λόγια του βοηθού και στενού συνεργάτη του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη στον υπεύθυνο Τύπου του Α.Ο. Πόρου Τάσο Βαρδάκη, μετά την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Γιώργο Αποστολάκη και τη νέα περίοδο θα βρίσκεσαι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ως στενός συνεργάτης του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη.

-Φάνηκε ότι ήταν προτεραιότητα για σένα να συνεχίσεις στον Α.Ο. Πόρου...

"Ναι φυσικά εφόσον η χρόνια μας και η συνεργασία μας ήταν άψογη με την ομάδα. Με τον κόουτς είχαμε άψογη συνεργασία, στέφθηκε με επιτυχία όλη η χρονιά, καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, να πετύχουμε τους στόχους μας και τώρα έχουμε μία νέα πρόκληση που είναι η Γ' Εθνική και ευελπιστώ να προσφέρω τα μέγιστα κι εγώ από τη μεριά μου όσο μπορώ ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να παραμείνει στην κατηγορία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα".

-Εκτός από την άψογη συνεργασία με τον κ. Τιτομιχελάκη υπήρχε και μία άψογη συνεργασία με τη διοίκηση. Έτσι δεν είναι;

"Σίγουρα. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να ανανεώσω και να μείνω στην ομάδα η οργάνωση που έχει το σωματείο, αυτά που παρέχει το Διοικητικό Συμβούλιο. Τα βήματα που κάνει μπροστά σου δίνουν το βήμα ώστε να μπορέσει ο καθένας μας κι εμείς σαν προπονητικό τιμ να δείξουμε το έργο μας. Τους ευχαριστώ εκ των προτέρων γι' αυτή τη βοήθεια που μας δίνουν. Και να είναι σίγουροι ότι θα δώσουμε το 100% καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς ώστε να τους κάνουμε χαρούμενους γι' ακόμα μια φορά και να πετύχουμε το στόχο της ομάδας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα".

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια