Μαραθιανός και φιέστα για τον Πόρο!

Ποδόσφαιρο
Μαραθιανός και φιέστα για τον Πόρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πόρος ανακοίνωσε την απόκτηση του Ηρακλειώτη επιθετικού – Το Σάββατο η απονομή

Με την ορμή που έχει δώσει στον Πόρο η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ, ο σχεδιασμός ενόψει Γ' Εθνικής προχωρά σε γοργούς ρυθμούς και χθες ανακοινώθηκε και η πρώτη μεταγραφή.

Πρόκειται για τον Ηρακλειώτη επιθετικό Ζαχαρία Μαραθιανό, ο οποίος γνωρίζει καλά την κατηγορία και επαναπατρίζεται μετά από τρία χρόνια σε Ζευγολατιό, Αήττητο Σπάτων και Θύελλα Ραφήνας. Τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί σε ομάδα του Ηρακλείου ήταν το 2015-16 με τη φανέλα του ΠΑΟ Κρουσώνα.

Η ανακοίνωση του Πόρου για την απόκτηση Μαραθιανού αναφέρει: «Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού Ζαχαρία Μαραθιανού ο οποίος θα μας ενισχύσει με την παρουσία του τη νέα περίοδο στη Γ' Εθνική. Η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή είναι για τον επόμενο χρόνο. Ο Ζαχαρίας Μαραθιανός γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου 1994 στο Ηράκλειο. Ξεκίνησε σε ηλικία 7 ετών από το Λίντο που στη συνέχεια συνενώθηκε με το Candia Maris και ακολούθησαν η Κ17 και η Κ20 του Παναθηναϊκού, η Κ20 του ΟΦΗ, η πρώτη ομάδα του ΟΦΗ, ο ΠΑΟ Κρουσώνα, ο Α.Ο. Ζευγολατιού, ο Αήττητος Σπάτων, ενώ πέρυσι έπαιξε με τη Θύελλα Ραφήνας στη Γ' Εθνική».

Προχωρούν οι ανανεώσεις

Παράλληλα η επιτροπή μεταγραφών που έχει συσταθεί στο σωματείο και αποτελείται από τον πρόεδρο Γιάννη Ασσαριωτάκη, τον προπονητή Λεωνίδα Τιτομιχελάκη και τον γενικό αρχηγό Αντώνη Τσαϊνη, συζητά καθημερινά με ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, κλείνοντας τις ανανεώσεις. Σίγουρα θα φορέσουν την φανέλα του Πόρου και την επόμενη χρονιά οι Μαρίνος Παπουτσάκης, Νίκος Μεταξάκης, Μιχάλης Μαγάκης ενώ σύντομα θα υπάρξουν και νέες ανανεώσεις. Επίσης, όλα δείχνουν ότι ο Γιώργος Αποστολάκης θα είναι και τη νέα χρονιά ο άμεσος συνεργάτης του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη στην τεχνική ηγεσία.

Φιέστα προ των πυλών

Παράλληλα η διοίκηση του Πόρου διοργανώνει και μια μεγάλη φιέστα για να γιορταστεί η φετινή μεγάλη επιτυχία, η κατάκτηση του τίτλου και η άνοδος στην Α' Εθνική. Το προσεχές Σάββατο 8 Ιουνίου θα γίνει από την ΕΠΣΗ η απονομή του πρωταθλήματος στον Α.Ο. Πόρου, με τη διαδικασία να είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 20:00 το βράδυ στο παρκάκι λίγο πιο πάνω από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στον Πόρο. Το σωματείο θα γιορτάσει μαζί με τον κόσμο του, που αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στην εκδήλωση...

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

O πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Πόρου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στο φίλο πρόεδρο του Γιουχτα Νίκο Μπουνάκη για το θάνατο της πεθεράς του. Να είναι γερός και δυνατός να τη θυμάται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News