Έρχεται... κύμα ανανεώσεων και μεταγραφών στο Ατσαλένιο

Ποδόσφαιρο
Έρχεται... κύμα ανανεώσεων και μεταγραφών στο Ατσαλένιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε συνεχείς επαφές βρίσκονται οι διοικούντες του ΠΟΑ και ο προπονητής Μανόλης Σκύβαλος

Έχουν ζεσταθεί για τα καλά στο Ατσαλένιο και σύντομα αναμένεται να υπάρξει… κύμα ανανεώσεων και μεταγραφών, με στόχο να αρχίσει να χτίζεται σε στέρεες βάσεις ο ΠΟΑ της νέας χρονιάς.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, η ανανέωση της συνεργασίας με τον Μανόλη Σκύβαλο είναι τυπική διαδικασία, καθώς ο σχεδιασμός γίνεται ήδη βάσει των δικών του εισηγήσεων. Η διοίκηση του ΠΟΑ έχει ξεκινήσει να συζητά με τους παίκτες του περσινού ρόστερ με στόχο την παραμονή του βασικού κορμού.

Ποδοσφαιριστές που έπαιξαν πέρυσι κομβικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων της ομάδας, όπως για παράδειγμα ο Καϊμακαμούδης και ο Κερμενίδης, αναμένεται να συνεχίσουν να φορούν την πράσινη φανέλα ενώ επαφές θα γίνουν με όλους τους ποδοσφαιριστές. Εκείνο που αποκομίζει η διοίκηση του ΠΟΑ στις πρώτες επαφές είναι η διάθεση των παικτών να μείνουν στο Ατσαλένιο, δείγμα της ικανοποίησης από την περσινή χρονιά.

Επίσης έχουν γίνει οι συζητήσεις με μεταγραφικούς στόχους και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν υπάρξει ήδη οι πρώτες προφορικές συμφωνίες.

 Να τονίσουμε επίσης ότι μια σημαντική παράμετρος για τον σχεδιασμό της ομάδας είναι η υποχρεωτική συμμετοχή στην 11άδα δύο παικτών κάτω των 21 ετών (γεν. 1998 και νεότεροι) και σίγουρα δίνεται μεγάλη βαρύτητα σε αυτό το κομμάτι. Βέβαια, γνωρίζουν καλά ότι η ομάδα διαθέτει ικανούς παίκτες σε αυτές τις ηλικίες να σηκώσουν το βάρος  της φανέλας και αυτό τους κάνει να αισιοδοξούν…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News