Γ Εθνική

Επιστολή και από ΕΠΣ Λασιθίου για όμιλο Κρήτης

Μαζική είναι η κινητοποίηση από το νησί προκειμένου το θέμα να μπει στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ

Μετά την ΕΠΣ Ηρακλείου και η ΕΠΣ Λασιθίου με επιστολή της προς την ΕΠΟ ζητά την δημιουργία κρητικού ομίλου στην Γ’ Εθνική. Το ίδιο αναμένεται να κάνουν και οι ΕΠΣ Ρεθύμνου και Χανίων, με την κινητοποίηση από το νησί να είναι μαζική, προκειμένου το θέμα του κρητικού ομίλου να μπει στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ. Η επιστολή της ΕΠΣ Λασιθίου αναφέρει τα εξής:

«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λασιθίου, αφουγκραζόμενη τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες πού αντιμετωπίζουν τα Σωματεία της Γ΄ Εθνικής και τα δυσβάσταχτα έξοδα λόγω των ταξιδιών στον Πειραιά και την Αθήνα, θέτει υπόψιν σας για άλλη μία φορά το θέμα της δημιουργίας ομίλου στην Γ΄ Εθνική πού θα αποτελείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ομάδες της Κρήτης.

Είναι ένα πάγιο αίτημα των τεσσάρων Ενώσεων της Κρήτης και των Σωματείων, προκειμένου να απαλλαγούν από τον οικονομικό βραχνά των ταξιδιών και από ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ανάλογη είναι η θέση των Ενώσεων και των Σωματείων από τον Πειραιά και την Αθήνα, πού υποχρεώνονται να κάνουν κάθε χρόνο πολλές αποστολές στην Κρήτη για να αγωνιστούν με τις ομάδες του νησιού.

Η πρόταση της Ε.Π.Σ.ΛΑΣΙΘΙΟΥ αλλά και των υπόλοιπων Ενώσεων της Κρήτης, είναι η δημιουργία κρητικού ομίλου στην Γ΄ Εθνική από 13 έως 16 ομάδες και οι κενές θέσεις πού θα χρειαστεί να καλυφθούν, να προκύψουν αναλογικά από τις Ενώσεις της Κρήτης.

Ζητάμε η πρόταση της Ε.Π.Σ.ΛΑΣΙΘΙΟΥ να συμπεριληφθεί επί των έκτακτων θεμάτων πού θα συζητηθούν στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο., η οποία συγκαλείται στις 28 Ιουνίου 2019 στην Αθήνα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια