Με ορίζοντα την Γ’ Εθνική ο Ηρόδοτος

Ποδόσφαιρο
Με ορίζοντα την Γ’ Εθνική ο Ηρόδοτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα χέρια του Ερασιτέχνη περνά η ομάδα με την ΠΑΕ πλέον να μπαίνει σε διαδικασία εκκαθάρισης

Ο Ηρόδοτος βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο, αφού μετά τον υποβιβασμό στη Γ' Εθνική, η... σκυτάλη περνάει στον Ερασιτέχνη, που καλείται να πάρει αποφάσεις για την επόμενη μέρα. Το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε χθες και αναλύθηκε διεξοδικά η κατάσταση, καθώς μπροστά υπάρχει ένα... σταυροδρόμι.

Με την ΠΑΕ να μπαίνει σε διαδικασία εκκαθάρισης μετά τον υποβιβασμό, ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος καλείται να "τρέξει" το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο πρόεδρος Νίκος Παναγιωτάκης και τα υπόλοιπα μέλη συζήτησαν χθες για όλα τα ενδεχόμενα και πρόθεση όλων είναι η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού να αγωνιστεί κανονικά στη Γ' Εθνική. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι διατεθειμένοι να κάνουν την προσπάθειά τους, ενώ όλοι τόνισαν ότι απαιτούνται προσεκτικά βήματα, ώστε οι "κυανόλευκοι" να μπουν σε μια νέα αφετηρία.

Σε πρώτη φάση, ζητήθηκε να γίνει ένα κεντρικό πλάνο για το πώς μπορεί να "χτιστεί" η ομάδα ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και το πιθανό μπάτζετ που θα χρειαστεί για τη συμμετοχή στη Γ' Εθνική. Οι άνθρωποι του Ηροδότου περιμένουν και τυπικά το έγγραφο από την ΕΠΟ για τον υποβιβασμό, ενώ ήδη προγραμματίζεται νέα συνεδρίαση τις επόμενες ημέρες. Ο Νίκος Παναγιωτάκης, που είναι αυτή τη στιγμή στην προεδρία, θα κληθεί να αξιολογήσει τα δεδομένα, αφού ένα βασικό σκέλος για την επόμενη μέρα είναι οι οικονομικοί πόροι.

Όσο κι αν είναι πρώιμο να γίνει λόγος για αγωνιστικό σχεδιασμό, σίγουρα υπάρχουν κάποιες σκέψεις. Με την ομάδα Κ19 να μην υφίσταται πλέον, αναμένεται να γίνει συζήτηση με κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές, προκειμένου να παραμείνουν στο έμψυχο δυναμικό. Ο Λευτέρης Κορνάρος, που ήταν πέρυσι στην τεχνική ηγεσία της Κ19 του Ηροδότου, έχει κάνει κάποιες εισηγήσεις για τους παίκτες που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν στο ρόστερ της νέας χρονιάς.  

Σε ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Ηρόδοτος αναφέρει τα εξής:

“Το ΔΣ σε συνεδρίαση του, ενημερώθηκε από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ , για την διαμορφωθείσα κατάσταση μετά τον υποβιβασμό της ομάδας.

Συμφωνήθηκε ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει η παραλαβή των εγκαταστάσεων, ενώ παράλληλα θα γίνει η αξιολόγηση της πραγματικής κατάστασης του συλλόγου και των απαραίτητων ενεργειών που πρέπει να γίνουν προς κάθε κατεύθυνση, αφού όπως είναι γνωστό, εξ αιτίας της εξέλιξης αυτής ο σύλλογος στερείται παντελώς αθλητών και οικονομικών πόρων.

Η διοίκηση διαβεβαιώνει ότι θα κάνει ότι μπορεί ώστε ο σύλλογος να έχει συνέχεια, χωρίς παράλληλα να εγκαταλείψει την προσπάθεια αναδιοργάνωσης που έχει ξεκινήσει σε όλα τα επίπεδα”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News