Γ Εθνική

Λέλεκας: Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια αλλά πράξεις

Ο νέος πρόεδρος του ΠΟΑ μιλάει για τις νέες του αρμοδιότητες…

Την πρώτη του δήλωση ως νέος πρόεδρος του ΠΟΑ πραγματοποίησε ο Γιώργος Λέλεκας, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει το σύλλογο του Ατσαλένιου, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του προκάτοχου του Νίκου Αγγελάκη.


“ Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά αναλαμβάνω την προεδρία του ιστορικού σωματείου του ΠΟΑ, εκφράζοντας τη χαρά μου για την αμέριστη συμπαράσταση όλων των μελών στην έκτακτη Γενική Συνέλευση. Με την εμπειρία μου και την δεδομένη αγάπη μου για τον σύλλογο, δηλώνω ότι θα προσπαθήσω να βοηθήσω το σύλλογο με όλες τις δυνάμεις μου, συνεχίζοντας το εξαιρετικό έργο που άφησε ο προκάτοχός μου, Νίκος Αγγελάκης στον ένα χρόνο παρουσίας του», τονίζει ο κ. Λέλεκας και συνεχίζει:

«Ο Νίκος έβαλε τις βάσεις, οι οποίες μας γεμίζουν με δημιουργικό άγχος για να πάμε την ομάδα ακόμα πιο ψηλά και να δημιουργήσουμε εμείς με τη σειρά μας ακόμα πιο ισχυρές βάσεις για ένα δυνατό αύριο, όπως αρμόζει στην ιστορία του ΠΟΑ. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια, παρά μόνο πράξεις. Αναλαμβάνω την ευθύνη με όρεξη για δουλειά, έχοντας πάντα τις πόρτες του συλλόγου ανοιχτές για όσους θέλουν να συμμετάσχουν στη νέα προσπάθεια και επιθυμούν να βοηθήσουν τον ΠΟΑ»

Ο νέος πρόεδρος του ΠΟΑ αναφέρθηκε και στην παραίτηση του Γιώργου Λυπάκη: «Σε αυτό το σημείο θέλω να επαναλάβω ό,τι είπα στη Γ.Σ. αναφορικά με τον Γιώργο Λυπάκη και την θέση που τον περιμένει στο Δ.Σ. αν αλλάξει απόφαση και δεν επιμείνει στην παραίτησή του.

Ο σύλλογος ήταν, είναι και θα είναι μία ισχυρή οικογένεια, πάνω από εγωισμούς και προσωπικές φιλοδοξίες. Ο ΠΟΑ είναι ο κόσμος του, ο ΠΟΑ είναι η ιστορία του, ο ΠΟΑ είναι το μέγεθός του. Και εμείς καλούμαστε να υπηρετήσουμε τις αξίες της ομάδας με μοναδικό γνώμονα την πρόοδό της».

Μέσα στις επόμενε ημέρες θα γίνει γνωστή η πλήρης σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΟΑ.

Σχόλια