Γ Εθνική

Το «γιατί» των οπαδών του ΠΟΑ

Μήνυμα των Ατσαλενιωτών ενόψει της έκτακτης γενικής συνέλευσης, ζητούν ενότητα και σύνεση

Το δικό τους μήνυμα για τις διοικητικές εξελίξεις του ΠΟΑ εκφράζουν οι οπαδοί της ομάδας, τονίζοντας ότι τους έχει κατακλύσει ένα τεράστιο «γιατί» και ζητούν ενότητα και σύνεση ενόψει της σημερινής διαδικασίας. Η ανακοίνωσή τους είναι η εξής:

«Απόψε το βράδυ στις 21:00, θα πραγματοποιηθεί ΕΚΤΑΚΤΗ Γενική Συνέλευση για το μέλλον του Π.Ο.Α μας, και ένα τεράστιο ''ΓΙΑΤΙ'' μας έχει κατακλύσει, αφού τα φετινά δείγματα, σε διοικητικό επίπεδο, ήταν άκρως καινοτόμα, εποικοδομητικά αλλά και ενθαρρυντικά για μια βραχυπρόθεσμη μελλοντική υπέρβαση!

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ; ΓΙΑΤΙ;

ΥΣΤΑΤΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:

Ας νικήσει απόψε η σύνεση, η ομόνοια, η ανιδιοτέλεια και η αγάπη μας για αυτή την ομάδα πάνω απ’ όλους και απ’ όλα!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ας κατατροπώσουμε κάθε μορφή ''εγωισμού'' , κάθε μορφή διχασμού και πόλωσης ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να πάρετε/πάρουμε αυτό το Σωματείο από το χέρι και με σταθερά βήματα προς τα εμπρός, να το οδηγήσουμε εκεί που δικαιούται να φθάσει... στο όνειρο, το οποίο μόνο ''άπιαστο'' δεν είναι, αρκεί να στοχεύσουμε σε αυτό ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

Δεν υπάρχει η πολυτέλεια για κάτι διαφορετικό πέρα από την ΕΝΟΤΗΤΑ και την ΣΥΝΕΣΗ, δεν περισσεύει κανείς… ας το κατανοήσουμε μια και καλή, απόψε το βράδυ!»

 

Σχόλια