Eκτάκτως σε εκλογές ο ΠΟΑ

Ποδόσφαιρο
Eκτάκτως σε εκλογές ο ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το όνομα του Γιώργου Λέλεκα «παίζει» για την προεδρία

Την πραγματοποίηση έκτακτης γενικής συνέλευσης ανακοίνωσε η διοίκηση του ΠΟΑ. Αυτή θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη στην αίθουσα συνεδριάσεων του γηπέδου και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού βασικό θέμα είναι η ανάδειξη νέας διοίκησης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε διαφωνία για σοβαρά θέματα ανάμεσα σε βασικά στελέχη του Διοικητικού Συμβουλίου με αποτέλεσμα να αποφασιστεί εκτάκτως η διενέργεια εκλογών.

Είναι λοιπόν πολύ πιθανό να υπάρχουν ανακατατάξεις στο σχήμα, με το όνομα του Γιώργου Λέλεκα να "παίζει" για την προεδρία.

Τα επόμενα... βήματα πάντως είναι συγκεκριμένα, αφού θα ακολουθήσουν οι συζητήσεις για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Υπάρχει θετικό κλίμα για συνέχεια της συνεργασίας με τον Μανόλη Σκύβαλο, όμως αναμένεται το ραντεβού των δύο πλευρών για τις οριστικές εξελίξεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τη συνέλευση αναφέρει: «Την επόμενη Πέμπτη 16/05/2019, στην αίθουσα συνεδριάσεων του γηπέδου του ΠΟΑ, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός απερχόμενης διοίκησης.

2. Εκλογές για ανάδειξη νέας διοίκησης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News