Έτσι θα γίνουν τα μπαράζ των δευτεραθλητών της Γ’ Εθνικής

Ποδόσφαιρο
Έτσι θα γίνουν τα μπαράζ των δευτεραθλητών της Γ’ Εθνικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κλήρωση των αγώνων μπαράζ για άνοδο στη Football League θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 22/04

Οι οκτώ ομάδες που ανέβηκαν ως πρωταθλήτριες από τη Γ' Εθνική έγιναν γνωστές από την Κυριακή με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων των οκτώ ομίλων.

Μένει πλέον να δούμε ποιες τέσσερις εκ των δευτεαθλητριών ομάδων Νέστου Χρυσούπολης, ΠΟ Τριγλίας, Θεσπρωτού, Νίκη Βόλου, Ιωνικού, Διαγόρα Ρόδου, Αιολικού και Καλαμάτας θα συμπληρώσουν την 12άδα και θα  βρίσκονται του χρόνου στη Football League. Mε βάση την αναδιάρθρωση θα είναι ουσιαστικά ξανά η τρίτη κατηγορία αφού θα δημιουργηθεί και η Super League 2.

Η κλήρωση του προγράμματος των αγώνων μπαράζ για τον προβιβασμό των δευτεραθλητριών ομάδων των ομίλων της Γ' Εθνικής Κατηγορίας στη Football League, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 22/04/2019 και ώρα 13:00 στο Πάρκο Γουδή.

Συγκεκριμένα θα γίνουν τέσσερις αγώνες μπαράζ, διπλών παιχνιδιών και οι ομάδες που θα επικρατήσουν θα μοιραστούν τα 4 εισιτήρια. Δεν θα υπάρξει δηλαδή ένα μίνι πρωτάθλημα ανάμεσα στις οκτώ δευτεραθλήτριες.

Οι οκτώ ομάδες θα χωριστούν γεωγραφικά, σε Βορρά και Νότο. Δηλαδή οι ομάδες των τεσσάρων πρώτων ομίλων και συγκεκριμένα οι Νέστος Χρυσούπολης, ΠΟ Τριγλίας, Θεσπρωτός και Νίκη Βόλου θα αγωνιστούν μεταξύ τους, με τα δυο ζευγάρια να βγαίνουν από κλήρωση. Το αντίστοιχο θα γίνει και με τις τέσσερις ομάδες του Νότου και συγκεκριμένα τους Ιωνικό, Διαγόρα, Αιολικό και Καλαμάτα.

Όσο για τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους ακόμα δεν έχουν γνωστοποιηθεί, αν και σύμφωνα με μια αρχική ενημέρωση, τα πρώτα ματς θα γίνουν 5 ή 8 Μαΐου και οι ρεβάνς θα διεξαχθούν μια εβδομάδα αργότερα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News