Γ Εθνική

Οπαδοί ΠΟΑ: «Για την τιμή και την αξιοπρέπειά μας»

Το μήνυμα των οπαδών του ΠΟΑ για το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ιωνικό

Μια χρονιά με πολλές δυσκολίες και εμπόδια αλλά με… χάπι εντ ολοκληρώνεται την Κυριακή για τον ΠΟΑ, με τους «πράσινους» να φιλοξενούν τον Ιωνικό.

Ο ΠΟΑ έχοντας εξασφαλίσει την σωτηρία του, θα αγωνιστεί χωρίς βαθμολογικό άγχος, απέναντι σε έναν αντίπαλο που «καίγεται» για βαθμούς, διεκδικώντας την άνοδό του.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΟΑ σε ανακοίνωσή τους, κάνουν ένα μίνι απολογισμό της χρονιάς και δίνουν συγχαρητήρια για την παραμονή, καλώντας την ομάδα να αγωνιστεί στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος για την τιμή και την αξιοπρέπειά της:

«Τελικά ο στόχος επετεύχθη !, μόλις μια αγωνιστική πριν το τέλος και σίγουρα δεν μπορούμε να μην νιώθουμε χαρά αλλά και ελπίδα για το μέλλον, αν αναλογιστούμε το πολύ κακό ξεκίνημα μας, τις εκάστοτε αρχικές επιλογές μας καθώς και τις όποιες αντιξοότητες που παρουσιάστηκαν.

Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν σε ΟΛΟΥΣ που μόχθησαν, που πάλεψαν με κάθε τρόπο, για την επίτευξη του εν λόγω στόχου, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία και στο πίσω μέρος του μυαλού μας για κάτι... «ονειρικό», παρόλο του διαφαινόμενου ‘’βιασμού’’ της Γ’ Εθνικής αλλά και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου γενικότερα, με απώτερο σκοπό την διατήρηση κάθε μορφή συμφερόντων των «ισχυρών» και μόνο !

Το πρωτάθλημα όμως δεν τελείωσε, μιας που η τελευταία αγωνιστική με τον Ιωνικό έχει εισέλθει στο ‘’μάτι του κυκλώνα’’ και είναι κάτι που δεν μας επιτρέπει να χαρούμε όσο θα θέλαμε αφού στο ματς της Κυριακής καλούμαστε να αποδείξουμε σε όλους, ότι δεν… είμαστε ελέφαντες !

Την Κυριακή, το παιχνίδι για εμάς, αφενός δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφετέρου επιβάλλεται να μπούμε μέσα στο γήπεδο ομορφόπαιδα , να παίξουμε ΜΟΝΟ για την ΤΙΜΗ ΜΑΣ, να μοχθήσουμε στο έπακρο ΜΟΝΟ για την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μας, να παλέψουμε ΜΟΝΟ για αξίες που τόσα χρόνια είμαστε υπερήφανοι για αυτές σε ΟΛΗ την Ελλάδα... την ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ και την ΔΙΑΥΓΕΙΑ που μας διέπει σε όλα τα επίπεδα !

Αξίες όπως παραπάνω, είναι μακράν πιο σπουδαίες και ζωτικές, από οποιονδήποτε βαθμολογικό σκοπό και στόχο, είναι η ίδια μας η ύπαρξη, που με ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ υφιστάμεθα από το 1951 και μετά, και που κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παίξει με αυτές, ΚΑΝΕΝΑΣ απολύτως !

Μπαίνουμε λοιπόν στο γήπεδο ομορφόπαιδα, καταθέτουμε την ψυχούλα μας, γιατί υπάρχουν λόγοι πολύ σοβαροί όπως προαναφέραμε, ώστε να κλείσουμε αυτή την δύσκολη χρονιά με ΝΙΚΗ και μόνο με ΝΙΚΗ, παρόλο που ο αντίπαλος μας είναι μια πολύ ποιοτική και καλή αλλά ταυτόχρονα και μια ιστορική ομάδα, όπως αυτή του Ιωνικού.

Ας τριτώσει το Καλό λοιπόν ρε ομορφόπαιδα, ΚΑΙ με τους τρεις υποψήφιους Πρωταθλητές του 5ο Ομίλου της Γ' Εθνικής!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια