Γ Εθνική

Το ευχαριστώ του ΠΟΑ στο φινάλε μιας επιτυχημένης χρονιάς

«Πρωταγωνιστές δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο αλλά και όσοι βρίσκονται από πίσω και «τρέχουν» τον σύλλογο…»


Φτάνοντας στο τέλος του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής και έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία οι άνθρωποι του ΠΟΑ ευχαριστούν όλους όσοι συνετέλεσαν σε αυτήν την επιτυχία.

Αναλυτικά:

«Πλησιάζοντας στο τέλος μίας γεμάτης χρονιάς, η οποία έφτασε στο αποκορύφωμά της με την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, πρέπει να αναφερθούν άνθρωποι που συνετέλεσαν στη δημιουργία μίας ομάδας και ενός κλίματος, αντάξιο της ιστορίας και του μεγέθους του ΠΟΑ.

Πρωταγωνιστές δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο -στους οποίους αξίζουν, αναμφισβήτητα, συγχαρητήρια- αλλά και όσοι βρίσκονται από πίσω και «τρέχουν» τον σύλλογο. Άνθρωποι που με την αγάπη τους για τον ΠΟΑ και την μακρά εμπειρία τους, έδωσαν τα πάντα για να κρατήσουν ψηλά τη σημαία του συλλόγου.

Με μπροστάρη τον πρόεδρο Νίκο Αγγελάκη, ο οποίος με την παρουσία του διασφάλισε την ομαλότητα του ΠΟΑ σε μία μεταβατική χρονιά, άρχισε μία σεζόν με όνειρα και αισιοδοξία. Δίπλα του, ένα ισχυρό στήριγμα, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Λέλεκας, ενώ ξεχωριστή ήταν η παρουσία του γενικού αρχηγού, Φίλιππα Ρουμπάκη, ο οποίος προσέφερε ανελλιπώς τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο ακέραιο για τον αγαπημένο του ΠΟΑ. Σημαντικές ήταν οι παρουσίες και οι βοήθειες του γραμματέα του συλλόγου, Νίκου Κουγιουμτζάκη και του ταμία Κώστα Ανδρονά.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στον υπεύθυνο Ακαδημιών, Μανώλη Καινουργιάκη. Είναι γνωστό ότι στον ΠΟΑ δίνουμε τεράστια σημασία στις Ακαδημίες και στο αύριο του συλλόγου, συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση σε αυτό το κομμάτι, με τις Ακαδημίες να αποτελούν σημείο αναφοράς σε ολόκληρη την Κρήτη.

Οι προαναφερθέντες αποτέλεσαν μία ομάδα που με τη σωστή οργάνωση και μελέτη, κατάφεραν να φέρουν τον ΠΟΑ σε μία ξεχωριστή θέση την εφετινή σεζόν, κερδίζοντας την αναγνώριση όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου, όντας παράλληλα ένας συνεπής σύλλογος, υπόδειγμα λειτουργίας για όλους.

Ο ΠΟΑ λειτούργησε σαν "καλοκουρδισμένη" μηχανή σε όλους τους τομείς, τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο διοικητικό. Τοποθετήθηκαν άτομα που όχι μόνο είχαν όρεξη να βοηθήσουν και αγάπη για το σύλλογο, αλλά ήταν αφοσιωμένοι στο έργο τους και με την εργατικότητα και τη συνέπειά τους, διέπρεψαν στους τομείς τους.

Παράλληλα, πρέπει να δοθούν συγχαρητήρια και στους Γιάννη Καλαφάτη (γενικό αρχηγό Β'), στα μέλη Νίκο Παπαδάκη και Βασίλη Πανταζή και στον υπεύθυνο γηπέδου, Σωκράτη Βασιλάκη. Οπως επίσης στον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων, Γιώργο Λυπάκη, ο οποίος έφερε την εξωστρέφεια του συλλόγου και δημιούργησε νέα δεδομένα στον τομέα της επικοινωνίας.

Ο ΠΟΑ λειτούργησε μέσα στη χρονιά ως σύνολο. Με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία, την ιστορία του συλλόγου και με σεβασμό στους φιλάθλους και στους αντιπάλους, έβγαλε εις πέρας κάθε εμπόδιο και έβαλε τις βάσεις για ένα ακόμη καλύτερο αύριο. Ολοι εργάστηκαν με ανιδιοτέλεια και προσήλωση, υπηρετώντας όσα πρεσβεύει ο ΠΟΑ και έτσι θα συνεχίσουν.

Γιατί ο ΠΟΑ δεν είναι ομάδα. Είναι οικογένεια, είναι λατρεία, είναι οι άνθρωποί του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια