Σκύβαλος: "Το χρωστάμε στους εαυτούς μας και στην ιστορία του ΠΟΑ"

Ποδόσφαιρο
Σκύβαλος: "Το χρωστάμε στους εαυτούς μας και στην ιστορία του ΠΟΑ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύνθημα νίκης από τον προπονητή του ΠΟΑ ενόψει Κερατσινίου

Σε δήλωσή του ο προπονητής του ΠΟΑ Μανόλης Σκύβαλος έστειλε δυνατό μήνυμα νίκης ενόψει εντός έδρας αγώνα με το Κερατσίνι (Κυριακή 31/03, 16:00):

"Ίσως οι φίλαθλοι να έχουν κουραστεί να το ακούνε, αλλά είναι η πραγματικότητα και ο τρόπος σκέψης που αντιμετωπίζουμε κάθε Κυριακή τα παιχνίδια. Παίζουμε άλλον ένα τελικό, άλλο ένα δύσκολο και πονηρό παιχνίδι που πραγματικά δεν περνάει από το μυαλό κανενός μας άλλο αποτέλεσμα έκτος της νίκης.

Παίζουμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα και ίσως μια από τις πιο σταθερές, σε πορεία, ομάδες της κατηγορίας, αν εξαιρέσεις το τελευταίο διάστημα, με ποιοτικούς παίκτες, με καλό προπονητικό επιτελείο και με μια διοίκηση που αποπνέει υγεία. Όμως εμείς, μετά από την πολύ μεγάλη νίκη που κάναμε στην έδρα του Γιούχτα, κρατάμε την παραμονή στα χέρια μας και κανένας δεν έχει διάθεση να πετάξει στα σκουπίδια τους κόπους της χρονιάς σε αυτό το παιχνίδι.

Θέλουμε να βγούμε και από αυτό το παιχνίδι νικητές. Να κάνουμε μόνο νίκες μέχρι το τέλος. Το χρωστάμε στους εαυτούς μας στον κόσμο μας και στην ιστορία της ομάδας!

Για άλλη μια φορά θέλω να καλέσω αυτόν τον υπέροχο κόσμο της ομάδας να είναι δίπλα μας και αυτή τη Κυριακή. Να έρθουν να βοηθήσουν και να σπρώξουν τους ποδοσφαιριστές του ΠΟΑ σε ακόμη ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

Αυτή τη Κυριακή το σύνθημα μας είναι ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News