ΠΟΑ: «Ματς ζωής, τιμής, αξιοπρέπειας και επιβίωσης»

Ποδόσφαιρο
ΠΟΑ: «Ματς ζωής, τιμής, αξιοπρέπειας και επιβίωσης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι οπαδοί του ΠΟΑ κάνουν δυναμικό κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ενόψει του αγώνα με το Κερατσίνι

Συναγερμός έχει σημάνει στο Ατσαλένιο για τον τελικό της Κυριακής με το Κερατσίνι, ένα παιχνίδι στο οποίο ο ΠΟΑ θέλει αποκλειστικά τη νίκη προκειμένου να κλειδώσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή του στην Γ’ Εθνική.

Οι οπαδοί του ΠΟΑ εξέδωσαν ανακοίνωση, κάνοντας δυναμικό κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας: «Τρεις μόλις μέρες πριν από το ματς της Ζωής μας, από το ματς της Τιμής και της Αξιοπρέπειας μας, από το ματς της Επιβίωσης μας, από το ματς που θα μας δώσει ώθηση να ατενίζουμε το απώτερο μέλλον με αισιοδοξία για κάτι παραπάνω, για κάτι. . . . ''ονειρικό'', από το ματς που το μάτι θα πρέπει να ''γυαλίζει'', που τα ''μαχαίρια θα πρέπει να βρίσκονται στο ''στόμα'', από το ματς όπου ο στόχος θα είναι ένας και μόνο: H NIKH! απέναντι σε ένα πολύ ποιοτικό και ιδιαίτερα επικίνδυνο αντίπαλο, το Κερατσίνι!

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ αλλά και με τεράστιο μένος για την ΝΙΚΗ λοιπόν ομορφόπαιδα, για όλους τους παραπάνω λόγους που ήδη εμφατικά τονίσαμε

Όσο για όλους εμάς, τους οπαδούς αλλά και όλους τους απλά συμπαθούντες αυτού του υπέροχου σωματείου της πόλης μας, ένα και μόνο χρέος θα πρέπει να έχουμε: ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΥΣΣΩΜΟΙ στην κερκίδα του γηπέδου του Ατσαλένιου, την ερχόμενη Κυριακή στις 4 μ.μ, για να συμβάλουμε ενεργά και δυναμικά στον εν λόγω μονόδρομο της νίκης η οποία θα μας κρατήσει ένα τόσο δα κλικ.... πριν από την σωτηρία μας!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News