Το πένθος για Λειβαδίτη και η ιστορία με τον Τζώρτζογλου

Ποδόσφαιρο
Το πένθος για Λειβαδίτη και η ιστορία με τον Τζώρτζογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έφυγε μετά από 99 χρόνια ζωής μια ιστορική φυσιογνωμία για τον ΠΟΑ και το Ατσαλένιο

Ένας από τους πιο πιστούς και αγνούς φίλους του ΠΟΑ, ο Λευτέρης Λειβαδίτης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών και η κηδεία του έγινε χθες στον Αγ.Κωνσταντίνο. Επρόκειτο για μία ιστορική φυσιογνωμία για την ομάδα και το Ατσαλένιο, ήταν ένας αγαπητός φίλαθλος και ένας άνθρωπος που βοήθησε εμπράκτως το σωματείο.

Επίσης, ήταν ιστορικό μέλος στον αγροτικό συνεταιρισμό νέων Κλαζομένων. Ο ΠΟΑ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του ενώ για να τιμήσει τη μνήμη του η διοίκηση απέστειλε αίτημα στην ΕΠΟ για να αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια στο ματς με το ΣΥΝΚΑ.

Πριν τρία χρόνια, ο Λευτέρης Λειβαδίτης (παππούς της γνωστής ποδοσφαιρικής οικογένειας) είχε τιμηθεί από την ΕΠΣΗ στις κληρώσεις των πρωταθλημάτων που είχαν γίνει στο Αστρίτσι. Τότε ο Νίκος Τζώρτζογλου του είχε θυμίσει μια ιστορία, όταν ο παππούς του ο Κοκκόλης και ο ίδιος είχαν έρθει μαζί από τη Μικρά Ασία και μάλιστα έμεναν στην ίδια γειτονιά. Ο εκλιπών μάλιστα δεν κατάφερε να κρύψει τα δάκρυά του και άπαντες είχαν συγκινηθεί από εκείνες τις στιγμές…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News