Σκύβαλος: «Η φανέλα του ΠΟΑ είναι βαριά»

Ποδόσφαιρο
Σκύβαλος: «Η φανέλα του ΠΟΑ είναι βαριά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΠΟΑ τόνισε ότι δεν ήθελαν να πέσουν θύμα έκπληξης στο Κύπελλο όπως ο Γιούχτας

Στη σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισε το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο προπονητής του ΠΟΑ Μανόλης Σκύβαλος στις δηλώσεις του μετά την πρόκριση της ομάδας του στους «4» του θεσμού.

Μάλιστα τόνισε ότι δεν ήθελαν να πέσουν θύμα έκπληξης όπως ο Γιούχτας και ο ΠΟΑ έκανε αυτό που επιβάλει η ιστορία του, γιατί η φανέλα του είναι βαριά:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πρόκριση. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με αρκετή ένταση. Σταθήκαμε επάξια στον αγώνα. Ξέραμε από την αρχή ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα που έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές. Μην ξεχνάτε ότι είχε αποκλείσει τον Γιούχτα στην προηγούμενη φάση. Δεν θέλαμε να πέσουμε και εμείς θύμα έκπληξης. Είχαμε καταλάβει ότι πρέπει να είμαστε σοβαροί, όπως είμαστε και καταφέραμε να πανηγυρίσουμε την πρόκριση. Ο ΠΟΑ έκανε αυτό που επιβάλλει η ιστορία του.

Το θετικό είναι ότι οι παίκτες που έπαιξαν βοήθησαν και αυτό πρέπει να κάνουν και στο πρωτάθλημα. Η φανέλα του ΠΟΑ είναι βαριά και όσοι τη φορούν πρέπει να το αξίζουν. Πλέον, θα πάρουμε κάποιες ανάσες και στη συνέχεια θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι με το ΣΥΝΚΑ. Επιτέλους θα επιστρέψουμε στο γήπεδο μας, μετά από 3,5 μήνες!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News