Θέλουν να κάνουν… Ατσαλένιο το Μαρτινέγκο!

Ποδόσφαιρο
Θέλουν να κάνουν… Ατσαλένιο το Μαρτινέγκο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλο ματς την Κυριακή για τον ΠΟΑ κόντρα στον πρωτοπόρο Εθνικό Πειραιώς

Να γίνει ο Εθνικός ο δεύτερος πρωτοπόρος που θα… λυγίσει απέναντί τους θέλουν διακαώς στον ΠΟΑ και προετοιμάζονται για το σπουδαίο παιχνίδι της Κυριακής.

Μετά τον ΟΦ Ιεράπετρας, τον οποίο νίκησαν πριν λίγες αγωνιστικές, θέλουν να επαναλάβουν μια θριαμβευτική νίκη και απέναντι στον Εθνικό, καθώς η ομάδα του Πειραιά είναι αυτή που πλέον που απολαμβάνει την κορυφή στον 5ο Όμιλο. Βέβαια στο ΠΟΑ ήθελαν πολύ αυτό το μεγάλο παιχνίδι να γίνει στη φυσική του έδρα, όμως δυστυχώς για την ομάδα και τον κόσμο της, τα έργα στο Ατσαλένιο δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, παρότι οι εκτιμήσεις πριν λίγες ημέρες έλεγαν ότι θα προλάβουν να αγωνιστούν στο σπίτι τους. Η επιστροφή στο Ατσαλένιο μετατίθεται για τις 17 Μαρτίου όταν θα αντιμετωπίσουν το ΣΥΝΚΑ και έτσι θα φιλοξενήσουν τον Εθνικό στο Μαρτινέγκο.

Η διοίκηση από την πλευρά της κάνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο για το σπουδαίο παιχνίδι που έρχεται, αναφέροντας τα εξής: «Την Κυριακή σε χρειαζόμαστε δίπλα μας. Για τον ΠΟΑ, για την αγάπη μας, για την τρέλα μας, για το Ηράκλειο, για ολάκερη την Κρήτη. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Μαρτινέγκο...»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News