Γ Εθνική

Ένταση στην κερκίδα στις Αρχάνες

Ένας ανεγκέφαλος οπαδός της Προοδευτικής από τους 50 περίπου που βρέθηκαν σήμερα στις Αρχάνες για το παιχνίδι με τον Γιούχτα πήγε να χαλάσει την ατμόσφαιρα στην κερκίδα.

Μαζί με την ομάδα του Κορυδαλλού ταξίδεψαν και αρκετοί οπαδοί της, οι οποίοι με πανό, τύμπανο, συνθήματα και καπνογόνα προσπάθησαν να στηρίξουν την Προοδευτική. Χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος, ένας οπαδός στο 72ο λεπτό πέταξε νερά στο Ρουμπάκη, όταν πήγε να εκτελέσει ένα φάουλ. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των φίλων του Γιούχτα και κουβέντα στην κουβέντα άναψαν τα αίματα, με την αστυνομική δύναμη να μπαίνει στη μέση για να σταματήσει ο καβγάς. Δυστυχώς δημιουργήθηκε αναστάτωση, καθώς στην κερκίδα υπήρχαν πολλά παιδιά ενώ στη συνέχεια πετάχτηκαν μπουκάλια και ένα από αυτά χτύπησε στο κεφάλι τον πρόεδρο του Γιούχτα Νίκο Μπουνάκη.

Μάλιστα το παιχνίδι διακόπηκε πέντε λεπτά αφού και οι παίκτες έβλεπαν τα διαδραματιζόμενα στην κερκίδα. Με την παρέμβαση των ανθρώπων του Γιούχτα το συμβάν έληξε γρήγορα και όλα κύλησαν ομαλά μέχρι το τέλος και σίγουρα όσα έγιναν δεν χάλασαν τις καλές σχέσεις των δύο σωματείων, με τον προπονητή της Προοδευτικής Μαργαρίτη Χατζηαλέξη να ευχαριστεί τον Γιούχτα για τη φιλοξενία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια